Нова лінійка TOTAL QUARTZ XTRA – мастильні матеріали для легкових авто

20 квітня 2021, 16:34
Власник сторінки
0
33

Київ, 16 квітня 2021 — Минулий рік, не зважаючи на всі особливості, став роком виняткових інновацій для Total Lubrifiants.

Разом із презентацією абсолютно нової форми та дизайну каністри, її зміст також почав зазнавати оновлень: нові формули мастильних матеріалів для двигунів були створені та спеціально адаптовані для найсучасніших авто.

Прислухаючись до ринку

На автомобільному ринку дедалі зростає кількість електромобілів, від MHEV (mild hybrid electric vehicles) або м'яких гібридів із батареєю до 48В до традиційних і плагін гібридів - PHEV (plug-in hybrid electric vehicles), тобто з можливістю зарядки від  електромережі. Крім того, у найсучасніших «теплових» двигунах використовуються нові технології уприскування і доочищення шкідливих викидів. Вони також стають менші за розміром і часто мають наддув (за допомогою турбонагнітача), що створює більш екстремальні умови експлуатації. Усередині двигуна енергія втрачається через тертя рухомих частин. Зменшення цих витрат енергії дозволяє заощадити паливо і скоротити викиди забруднюючих речовин.

Total Lubrifiants прагне прийняти ці нові виклики і представити інноваційні рішення своїм клієнтам, випустивши нову лінійку мастильних матеріалів TOTAL QUARTZ XTRA, що складається з сучасних синтетичних мастильних матеріалів, TOTAL QUARTZ XTRA оптимізує продуктивність двигуна і одночасно захищає механічні деталі для збільшення терміну придатності.

Економія палива завдяки технології Eco-Science

Нова лінійка преміальних моторних олив TOTAL QUARTZ XTRA має низьку в'язкість (0w-20 і 0w-16), що знижує тертя всередині двигуна Як  результат, TOTAL QUARTZ XTRA забезпечує економію палива до 4%. Такий показник перевершує специфікації, встановлені ACEA на 33% стосовно економії палива, пов'язаної з використанням мастильних матеріалів. Це досягається завдяки технології Eco-Science. розробленої компанією Total Lubrifiants. Антиоксидантні присадки в TOTAL QUARTZ XTRA дозволяють молекулам оливи зберігати свої робочі характеристики з плином часу і роблять продукт більш стійким до фізичного і хімічного руйнування, яке посилюється екстремальними умовами в двигуні. Це зводить до мінімуму окислення оливи, зберігаючи при цьому властивості економії палива і робочі характеристики двигуна протягом всього терміну служби продукту.

Моторні оливи TOTAL QUARTZ XTRA з технологією Eco-Science – це виграшна комбінація для задоволення потреб споживачів. Нова лінійка TOTAL QUARTZ XTRA доступна для всіх типів двигунів:

·        TOTAL QUARTZ INEO XTRA для автомобілів з сажовим фільтром

·        TOTAL QUARTZ 9000 XTRA для авто без систем доочистки вихлопних газів.

Total Lubrifiants, Відповідальна енергетична компанія

Total Lubrifiants робить свій внесок в загальну справу Групи Total у прагненні стати відповідальною  світовою енергетичною компанією. Майже 55% продукції в асортименті TOTAL QUARTZ XTRA мають знак Total Ecosolutions, сертифікований незалежним органом на основі надзвичайно суворих специфікацій і виробничих процесів.

Деякі виробники автомобілів вже перейшли на цю нову лінійку, включно із британською компанією Aston Martin, яка рекомендує TOTAL QUARTZ INEO XTRA DYNAMICS 0W-20 для сервісного обслуговування.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.