ОРРО AED Україна пропонують безкоштовне обслуговування для всіх своїх смартфонів

31 травня 2020, 18:10
Власник сторінки
0
19

26 травня, 2020, Київ,

OPPO AED Україна оголосили про привабливі умови гарантійного та негарантійного обслуговування абсолютно для всіх моделей своїх смартфонів. Так, компанія пропонує один рік гарантійного сервісу та два роки негарантійного безкоштовного обслуговування при купівлі  гаджетів OPPO з 26 травня по 30 червня. Особливі умови розповсюджуються лише на смартфони бренду, що придбані в авторизованих точках продажу ОРРО.

 

Щоб скористатися послугою безкоштовного сервісного обслуговування, необхідно звернутися за телефоном 080-080-11-85, написати на електронну адресу або ж відвідати офіційний сайт для отримання інформації про авторизовані сервісні центри ОРРО в Україні. Ще один варіант — скористатися безкоштовним Door-to-Door сервісом, який нещодавно запровадили в OPPO AED Україна: клієнти можуть відправляти пристрої через відділення «Нової пошти» або ж викликати кур’єра додому за номером телефону 0800-500-609 через офіційний сайт або додаток «Нової пошти». Детальніше про Door-to-Door сервіс за посиланням.  

 

Крім того, власники смартфонів можуть відвідати сервісний центр у місті Києві за адресою: провулок Ярослава Хомова, 3, корпус 8-б, офіс 15. Центр працює з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00.

Безкоштовне гарантійне та негарантійне обслуговування ОРРО  здійснюють у партнерстві з компанією General Services, яка є міжнародним постачальником послуг післяпродажного сервісного обслуговування для побутової електроніки у багатьох країнах Європи вже майже 15 років. 

 

При зверненні за послугою безкоштовного сервісу ОРРО AED Україна покриває наступні витрати: 

-      Один  рік  гарантійного сервісу

-      Два роки  негарантійного  обслуговування (вартість запчастин сплачує клієнт)

-      Доставка в обидва боки (відправлення пошкодженого смартфона у центри сервісного обслуговування та зворотна доставка)

-      Програмне забезпечення

-      Профілактична чистка гаджета

-      Послуга «Експрес-сервіс» — ремонт смартфона протягом одного дня (без урахування часу доставки)

OPPO завжди дбає про ремонт та надійну роботу своїх пристроїв. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.