OPPO приєдналися до ліцензійної платформи AVANCI

05 березня 2020, 15:41
Власник сторінки
0
15
OPPO приєдналися до ліцензійної платформи AVANCI

3 березня 2020, Шеньчжень, Китай— Провідний світовий бренд смарт-пристроїв OPPO сьогодні оголосив, що буде ліцензувати свої глобальні 3G та 4G основні патенти на IoT та автомобільні ринки через провід

Адлер Фен, старший директор з питань інтелектуальної власності OPPO, відзначив: «OPPO завжди прагнули сприяти здоровому розвитку галузі. Ми хочемо ліцензувати основний патентний портфель OPPO для галузі, базуючись на справедливих, розумних та недискримінаційних (FRAND) умовах. Ми раді запропонувати наші основні патенти 3G та 4G комунікацій для ліцензування через Avanci для виробників IoT та автомобілів».

Касим Альфалахі, засновник та головний виконавчий директор компанії Avanci, сказав: «Ми раді привітати OPPO, лідера галузі смартфонів, на платформі Avanci. Avanci дає змогу таким компаніям, як OPPO, отримати виправдану віддачу від своїх R&D інвестицій, завдяки ефективному ринку, який врівноважує інтереси власників патентів та ліцензіатів у всьому світі та сприяє довготривалим інноваціям.

Avanci — це платформа ліцензування патенту, яка забезпечує постачальникам IoT єдине рішення доступу до технології бездротового зв'язку. 14 автомобільних марок вже отримали ліцензію через Avanci для своїх підключених транспортних засобів. Компанія Avanci залучила 38 власників основних патентів, включаючи OPPO. Підключення OPPO відображає потужність патенту компанії в галузі бездротового зв'язку.

Як провідний світовий бренд технологій, OPPO завжди приділяв велике значення R&Dінноваціям, щоб забезпечити чудові продукти та сервіс для користувачів у всьому світі. Станом на 29 лютого 2020 року компанія ОPPО зареєструвала понад 43 000 заявок на патент у світі та понад 16 000 патентів, у тому числі понад 38 000 заявок на патент на винахід, що становить 88% від загальної кількості заявок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: телефон,смартфон,бренд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.