Як малому бізнесу вийти за свої межі

20 вересня 2019, 14:49
Власник сторінки
СEO Visotsky Consulting Kyiv
1
33
Як малому бізнесу вийти за свої межі

Катерина Балановська, CEO Visotsky Consulting Kiev, під час свого виступу, 19 вересня на IV конференції готельєрів Яремчанщинини, розповіла про сім точних кроків побудови системного бізнесу.

Завдяки яким власник бізнесу зможе подолати кризу росту компанії, коли кількість працівників збільшується і управляти компанією стає складніше.


“З часом кожен власник бізнесу наштовхується на невидимий бар'єр  (“ефект скляної стелі”), коли бізнес перестає рости і падає прибуток. Зазвичай це відбувається внаслідок того, що власник робить більшу частину оперативної роботи власноруч”, - зазначила експерт.


Катерина Балановська назвала сім точних кроків побудови системного бізнесу, завдяки яким організація зможе розвиватись:

  1. Організуюча схема компанії;

  2. Система показників роботи (статистики);

  3. Координаційні заходи: щоденні, щонедільні, щомісячні;

  4. Система управління фінансами;

  5. Система стратегічного управління;

  6. Схема фінансової мотивації;

  7. Впровадження автоматизованої системи управління.


“Кожен з цих кроків перевірений на вланому досвіді і правильна послідовність їх впровадження, забезпечить масштабування та ефективність бізнесу”, - підсумувала спікер. 


IV конференції готельєрів Яремчанщинини організована для власників готелів, садиб, ресторанів, потенційних інвесторів, керівників та компаній, що обслуговують готельний бізнес. Це щорічний захід, на якому топові спікери діляться своїм досвідом у сфері гостинності та розвитку бізнесу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: розвиток,малий бізнес,середній бізнес,власники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.