«ПЕРЕХІД АУТДОР» ВИГРАВ ТЕНДЕР КОМО

25 червня 2019, 11:44
Власник сторінки
0
40
«ПЕРЕХІД АУТДОР» ВИГРАВ ТЕНДЕР КОМО

«Перехід Аутдор», національний оператор зовнішньої реклами, виграв відкритий тендер на розміщення зовнішньої реклами нового продукту КОМО – «Squeeze Cheese» (плавлений сир).

«Перехід Аутдор» розробив програму розміщень зовнішньої реклами плавленого сиру КОМО у новій зручній упаковці згідно з основними каналами дистрибуції. Реклама розміщена у червні в найближчих місцях до точок продажу товару – в магазинах АТБ у 15 містах України.

 

Компанія КОМО відкрила нову еру плавленого сиру. Тепер, завдяки сучасному інноваційному формату пакування , «Squeeze Cheese» можна швидко та зручно використовувати для декорування закусок, додавати у гарячі страви чи їсти прямо з тюбика, як справжні космонавти.

 

«Поки усі намагаються заробити на передвиборній гонці, ми продовжуємо віддавати пріоритет комерційним клієнтам і пишаємося такою співпрацею», - зазначає Лариса Булатова, директорка «Перехід Аутдор».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.