IV Форум «Диригенти змін»:

13 листопада 2017, 14:44
Власник сторінки
0
83

.

IV Форум «Диригенти змін»: перевинаходження себе, свого бізнесу та суспільства

 

Київ, 10 листопада 2017 року. – У четвер 9 листопада в Києві, в готелі Hilton Kyiv відбувся IV Форум «Диригенти змін», під час якого власники і топ-менеджери українських та міжнародних компаній, визначні державні діячі, українські та міжнародні експерти обговорювали основні напрямки стратегії розвитку сучасної України, ключові чинники успіху та головні ризики в процесі трансформації бізнесу.

Серед експертів Форуму цього року були такі відомі міжнародні експерти, державні і громадські діячі, як Борис Ложкін, Інвестор; Гейл Карен Янг, Директор з розвитку талантів та культури в Wikimedia Foundation, 2011-2015, США; Надія Васильєва, Генеральний директор Microsoft Україна і багато інших.

Відкриття Форуму розпочалося з Welcome Keynote, під час якого Борис Ложкін та Микола Стеценко, керівний партнер юридичної фірми Avellum розповіли про інвестиційний клімат та його вплив на бізнес України.

Після цього, під час дискусійних панелей експерти та гості Форуму обговорювали зміни, необхідні Україні для успішного розвитку, і ключові чинники успіху в процесі трансформації бізнесу і перетворенні України на країну-стартап. Найпрогресивніші власники українських компаній поділилися секретами ефективного створення «компаній, побудованих навічно».

Окрім питань бізнесу та розвитку держави, під час майстер-класів учасники мали можливість визначити з українськими та міжнародними експертами ключові якості лідерів та роль емоційного інтелекту в бізнесі та освіті.

«Форум «Диригенти змін» це не просто зустріч бізнесової та суспільної еліти, це концентрація ефективних, практичних інструментів для тих, хто бере на себе відповідальність як лідер, а значить, знаходиться в постійному пошуку шляхів перевинаходження себе, своїх бізнесів та спільнот. Ідейні ментори Форуму не є чарівниками, але є практиками та провідниками результативних методів для розвитку команд та бізнесу. Україна потребує лідерів нового типу: ефективних, мудрих, з глибокими цінностями. Організатори сподіваються, що Форум сприятиме об'єднанню української еліти у вищому сенсі її розуміння», зазначила Олена Бондар, партнер компанії Nobles Fortune, організатор Форуму.

Андрій Булах, Керівний партнер Deloitte підкреслив: «Ані держава, ані великий бізнес не можуть змусити людей змінити своє життя, якщо вони самі цього не захочуть. Щоб побудувати дійсно прогресивне суспільство, ми повинні усвідомити, що країна - це ми, що будь-яка глобальна зміна починається з ідеї, ініціативи та зусиль окремої людини».

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до Богдани Сендзюк за тел. (044) 586 63 50, або електронною поштою Bohdana.Sendziuk@hkstrategies.com

 

Про компанію Nobles Fortune

Nbles Fortune консалтингова компанія зі створення комунікаційних платформ. Місія компанії: надихати лідерів на перевинаходження себе, бізнесів, а також спільнот, в яких вони існують.

Про компанію «Делойт»

«Делойт» надає послуги в сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування і супутні послуги клієнтам державного і приватного секторів, які здійснюють свою діяльність в різних галузях економіки. До переліку клієнтів «Делойт» входять близько чотирьохсот з п'ятисот найбільших компаній світу з щорічним рейтингом журналу «Fortune». Наявність глобальної мережі фірм-учасників, що охоплює понад 150 країн світу, дозволяє «Делойт» надавати клієнтам можливості світового класу і високоякісні послуги, пропонуючи необхідні рішення складних бізнес-завдань. Більш ніж 225 000 фахівців «Делойт» спрямовують свої професійні зусилля на досягнення результатів, які мають значення.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.