Бойкотуємо російське, створюємо українське!

09 жовтня 2015, 18:36
Власник сторінки
Громадський діяч, підприємець, еколог.
1
191

Бойкотуючи не тільки російські товари, а й ідеологію, ми повинні віднайти свій шлях розвитку, що стосуватиметься усіх сфер життєдіяльності, в тому числі й еко-середовище.

В рамках флешмобу у соціальній мережі Фейсбук "STOP - RASHEN", головна ідея якого викорення совкової ідеології, створення власного державного шляху та бойкот російських товарів, наше товариство "Волкофф" розвиває не тільки компетентні політичні погляди, а й якісні українські еко-товари "ONUKA" і "BLACK BEE".

"ONUKA" - натуральне печиво, яка виробляється виключно з органічних продуктів, без додавання рослинних жирів, консервантів, барвників чи будь-яких інших (притаманних російському агресору) домішок та хімікатів. Технологія виготовлення еко-печива доволі  специфічна, ми використовуємо більше 82% вершкового масла, органічну муку, коричневу муку та морську сіль, природні смаки та запахи. Всі ці інгредієнти створюють натуральну, якісну, а головне - продукцію власне українського виробництва. Також в ході виробництва торгова марка "ONUKA"  виготовляє і популяризує поліфлорні меди, які є одними з найкращих у світі. Їх смакоароматичні букети різняться неповторністю смаку, запаху та відчуттів. Меди зібрані з дикорослих медоносів, що мають дуже сильний аромат: Південь України, Асканія-Нова, Стрілецький степ. Найбільшу товарну групу займає різнотравневий мед, який виражений світло-золотим кольором й приємним характерним смаком з легким ароматом. Також в асортименті продукції є акацієвий, що відноситься до елітних сортів і має світлопрозорий колір та гречишний - темний мед із сильним смаком, що користується популярністю серед справжніх поціновувачів меду. Всі види меду пакуються у пластикову тару та герметично запаюються фольгою. Ознайомитися з асортиментом можна в онлайн магазині "ONUKA" , а також в магазинах з якими ми ведемо співпрацю: "Здорова Лавка", "Еко-Лавка", "БиоБум".

Кава чекає тебе, а не ти її!

На сьогодні великої популярності набули бренди російських кав'ярень та на території України створюється все більше їх аналогів. Говорячи про вивільнення від совкової ідеології, бажання мати власну, незалежну не від чийого погляду, державу, ми самі ж залазимо в російське павутиння, чорну дірку, металеву пастку. Торгова марка "BLACK BEE", створена в Україні, пропонує споживачам натуральної кави асортимент найкращих кавових зерен з Колумбії, Кенії та Сальвадору. Також ми маємо не лише товарну продукцію, а й мережу кав'ярень в Одесі та Києві. Базуючись на критеріях якості та добротності закладів постачають з нашої еко-ферми лише натуральні добавки до напоїв і свіже органічне молоко, що в десятки тисяч разів є смачнішим і кориснішим ніж запаковане у магазинах.

Бойкотуючи не тільки російські товари, а й ідеологію, ми повинні віднайти свій шлях розвитку, що стосуватиметься усіх сфер життєдіяльності, в тому числі й еко-середовище. З 7 по 10 жовтня у Експоцентрі відбувається виставка української еко-продукції, яку намагаються включити в нову державну ідеологію. Країна має розвиватися чистою й здоровою, тому ми теж виявили бажання долучитися до розвитку еко-сфери презентуючи свої еко-товари. Для того, щоб викоренити ідеологію СРСР у країни, яка вже давно позбавилася цього тавра, кожен громадян має почати з маленького внеску у її розвиток. Хай це чи бойкот російських товарів та послуг, чи активна позиція проти російського агресора - треба почати з малого, достукатися до всього народу, включаючи владу. Ми маємо звернути на себе увагу, маємо випускати українські товари, еко-товари. Долучайтеся до нашого флешмобу "STOP - RASHEN", не будь байдужим до долі своєї Батьківщини, допоможи подолати нав'язану ідеологію і віднайти свій шлях розвитку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.