Актуальна інформація для релігійних громад!

12 серпня 2015, 09:53
0
9

Набрали чинності зміни, внесені до Податкового кодексу України

Нагадуємо, що з 1 липня 2015 року набрали чинності зміни, внесені до Податкового кодексу України, якими встановлено, що не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, об’єкти нерухомості, що перебувають у власності релігійних організацій.

Така законодавча норма застосовується тільки в тому разі якщо статути (положення) релігійних організацій зареєстровано у встановленому законом порядку, а нерухомість, що перебуває у їхній власності, використовується виключно для забезпечення їхньої статутної діяльності, включно ті, в яких здійснюють діяльність засновані такими релігійними організаціями добродійні заклади (притулки, інтернати, лікарні тощо), крім об’єктів нерухомості, в яких здійснюється виробнича та/або господарська діяльність.

Зміни внесені Законом України від 14 травня 2015 року № 420-VIII до підпункту 266.2.2 пункту 266.2 статті 266 Податкового кодексу України.  

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: религия,податковий кодекс,податки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.