Для сільськогосподарських підприємств – платників ПДВ

11 серпня 2015, 17:10
0
14

Для сільськогосподарських підприємств – платників ПДВ додатково відкриті рахунки у системі електронного адміністрування ПДВ

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє наступне.

Як інформує Державна фіскальна служба України (далі за текстом – ДФС України) на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС України, на виконання пункту 2001.2 статті 2001Податкового кодексу України з внесеними змінами та доповненнями (далі за текстом – Кодекс) Казначейством України 29 липня 2015 року платникам – сільськогосподарським підприємствам, що обрали спеціальний режим оподаткування відповідно до статті 209 Кодексу, у системі електронного адміністрування податку на додану вартість додатково відкриті рахунки.

Ці рахунки призначені для перерахування коштів на спеціальні рахунки таких сільгосппідприємств в установах банків та/або органах, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів.  

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: податкова,податки,сільськогосподарські землі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.