Скільки коштує провокація

06 грудня 2013, 19:55
Власник сторінки
журналіст
0
313
Скільки коштує провокація

Провокація, що вдалася, коштує 5 тисяч гривень. Вдалася, значить та, що має ефект, зокрема, інформаційний, що призводить до заворушень.

Громадський журналіст Віктор Хабаров Офіцерської громадської ініціативи "Чисті погони" побував в таборі антимайдану біля Верховної Ради. Ось що він повідомив. 

Привозять туди людей з 2-3 областей на 2 дні. До цього були, зокрема, Миколаївщина і Миколаїв, з тамтешнього заводу. Сьогодні мали підвезти з Полтавщини.

Умови перебування такі. Сьогодні їм пообіцяли 3-разове харчування. До цього було - дворазове. 

Підвезли також 150 бійців - спортсменів. З їхніх розмов, "працює" товариство "Динамо" з Білоцерківщини Київської області, звідки той самий Тітушко. 

Бійцям старші груп пообіцяли по 175 гривень. 

А от провокація, що вдалася, коштує 5 тисяч гривень. Вдалася, значить та, що має ефект, зокрема, інформаційний, що призводить до заворушень. Її здійснює група в 5-10 осіб. Гроші за вдалу провокацію отримує старший групи. Ці групи, зокрема, засилаються і на Майдан.

Цією "кухнею" керує колишній нардеп Олег Калашніков.

Без нього нічого у "клітці" біля Верховної Ради не коїться і не вирішується.

За інформацією від цього громадського журналіста, розташовуються спортсмени у лікарні, що поблизу Міністерства охорони здоров'я. Наразі, перевіряється інформація чи завчасно виписують хворих з цієї лікарні, щоб якомога більше бійців поселити в цій лікарні.

Ігор Рудич, журналіст,
Офіцерська громадська ініціатива "Чисті погони"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.