Вивезення сміття у Києві контролюватимуть "люди Льовочкіна" - ЗМІ

16 серпня 2013, 16:52
Власник сторінки
Екологія, комуналка, природопорушення
0
243
Вивезення сміття у Києві контролюватимуть  люди Льовочкіна  - ЗМІ

Чотири з п'яти членів Наглядової ради "Київспецтрансу", включаючи голову, тепер тісно пов’язані з сестрою Сергія Льовочкіна, нардепом від Партії регіонів Юлією Льовочкіною.

Люди, пов'язані з родиною глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, з 12 липня отримали контроль над комунальним підприємством "Київспецтранс", що займається вивозом і захороненням твердих побутових відходів у столиці.

Про це пише "Свідомо", повідомляють "Наші гроші".

Керівним органом "Київспецтрансу" є Наглядова рада. Її склад поступово змінювався з грудня 2010 року.

І у липні 2013 він сформувався так, що чотири з п'яти членів ради, включаючи голову, тепер тісно пов’язані з сестрою Сергія Льовочкіна, нардепом від Партії регіонів Юлією Льовочкіною.

Екс-голову Наглядової ради Сергія Скобельського змінив на цій посаді Арсеній Новіков - колишній чоловік Льовочкіної. Згідно з даними SMIDA, Новіков проходить як представник ТОВ "Спецкомунтранс", яке володіє 0,065% комунального підприємства.

Ще одним членом ради став колега Новікова по "Спецкомунтрансу", точніше, директор цієї фірми, Василь Гарчук.

Решта троє членів ради - представники ТОВ "Геотрон". Це - Борис Тур, який до кінця березня 2012-го значився головою Наглядової ради ПАТ "Миколаївський комбінат хлібопродуктів". Раніше цю посаду обіймала Льовочкіна.

Окрім них - Олег Шевченко, який колись разом із Новіковим працював у "Нафтогазі Україна" та Петро Андрущенко.

Головою правління "Київспецтрансу" (не плутати з головою Наглядової ради) обрано Михайла Аралова, який раніше працював у ТОВ "Авекс Пром". За даними видання, останньою володіє Петро Андрущенко.

А от представників Київради в Наглядовій раді підприємства, котре формально належить місту, немає.

Як відомо, 51% акцій "Київспецтрансу" належать Київській міській раді, 46% - ТОВ "Геотрон".

За даними SMIDA, за 2012 рік дохід "Київспецтрансу" становив 68,08 мільйона гривень, за 2011 рік - 56,49 мільйона гривень.


http://real-economy.com.ua/news/41330.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.