Нас хоче використати опозицiя...

16 серпня 2013, 11:17
Власник сторінки
Екологія, комуналка, природопорушення
0
251
Нас хоче використати опозицiя...

Спочатку тут хотіла примоститися провладна партія зі своєю синьо-білою символікою, а потім вже й опозиція підтягнулася...

 «Ми не закликаємо блокувати Київраду! Нас хоче використати опозиція для своїх політичних та бізнесових оборудків».

            На гарячу точку спротиву забудові, що по вул. Серафимовича,6а, як оси на дармовий мед, почали злітатися політики.

 Спочатку тут хотіла примоститися провладна партія зі своєю синьо-білою символікою, а потім вже й опозиція підтягнулася – в особі нардепа-б’ютівця  Юрія Одарченка  (у Вікіпедії він значиться між іншим як член-кореспондент Академії будівництва України). Реакція людей на появу чергового політика була однозначною: «Геть!»

 «Нам вистачило вже того, що нас зрадив «Удар». Де ж були політики, коли ми не спали ночей, захищаючи наш сквер, коли нашому активісту підкинули вибухівку в автомобіль, коли нас  били наняті «Ударом» «тітушки»? А коли наш спротив набув резонансу завдяки журналістській підтримці – то знайшлося чимало бажаючих посвітитися тут у ролі наших захисників», – коментували протестувальники.

Сюрпризи від політиків на гарячій точці на цьому не закінчилися. Як повідомила сьогодні ініціативна група з вулиці Серафимовича, їм стало відомо, що дехто з опозиціонерів закликає від їхнього імені блокувати Київраду. «Це шита білими нитками провокація. Ми вважаємо таку дію опозиції недоречною, оскільки наразі вимагаємо від Київради тих депутатів, що здали наш сквер під забудову своїм голосуванням, скасувати своє рішення», - коментують мешканці.

Люди обурені, що депутати Київради не зважають на думку громадськості у своїх рішеннях і фактично лобіюють бізнес-інтереси, знищуючи останні острівки зелених зон у Києві, однак блокувати Київраду саме зараз вважають недоречним, оскільки під шумок блокування на Хрещатику, 36 забудовникам з «Удару» буде зручно продовжувати свою бруду справу.

Iнiцiативна група мешканцiв житлового масиву "Березняки", м. Киiв
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.