СТОП корупцію в ліцеї Богуна!

14 серпня 2013, 16:47
Власник сторінки
журналіст
0
387
СТОП корупцію в ліцеї Богуна!

Спілка офіцерів, будучи найбільшою військово-патріотичною організацією України, засудила Корупцію в ліцеї Богуна і заявила, що це - тест для посадових осіб Міністерства оборони України.

Щодо корупцiї та порушення прав людини в Київському військовому лицеї імені Івана Богуна. ЗАЯВА СОУ.

Заява 
Проводу Спiлки офiцерiв України щодо корупцiї та порушення прав людини в Київському військовому лицеї імені Івана Богуна


Спілка офіцерів України, будучи безкомпромісним борцем з корупцією в Україні, заявляє про своє засудження глибоко аморально-антизаконної корупційної системи, що останніми роками склалася в Київському військовому лицеї імені Івана Богуна. Дивлячись глибше факту «отримання генерал-майором Романенком Д.В. неправомірних грошових коштів», мусимо констатувати: в Київському військовому ліцеї Богуна сформована глибокоешелонована корупційна система, яка охопила керівництво ліцею, окремих офіцерів, учителів та представників Батьківських комітетів. 
Відповидально заявляємо, що попри корупційні аномалії в Лицеї Богуна ще є здорові сили, спираючись на які, треба докласти всіх зусиль и врятувати Київський військовий ліцей для наших дітей, онуків, Українського війська та Держави. 
СОУ заперечує будь-які інсинуації та закиди про те, що спроби очистити ліцей Богуна від корупційної зарази, є якимось підіграванням невідомим силам, що бажають знищити ліцей. 
СОУ звертається до Міністерства оборони України, для посадових осіб якого, ситуація в ліцеї Богуна є тестом на спроможність побороти корупцію. 
На жаль, доводиться констатувати, що крім корупції за нинішнього командування ліцею в цьому навчальному закладі мали місце факти порушення прав людини, які було оприлюднено за участі активістів СОУ на Прес-конференції в УНІАН. 
Звертаємось до всіх здорових сил в суспільстві, Міністерстві оборони України, в Засобах масової інформації щодо необхідності побороти систему корупції і порушень в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна, і зберегти очищений навчальний заклад для справи підготовки майбутньої офицерської еліти України.


ГОЛОВА СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ 
НАРОДНИЙ ДЕПУТУАТ УКРАЇНИ 
ІІ СКЛИКАННЯ 
КАПІТАН І РАНГУ  Є.ЛУПАКОВ


Прес-служба СОУ


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.