В допомогу Прокуратурі Києва.Чергова афера в Київському військовому ліцеї Богуна

26 липня 2013, 17:42
Власник сторінки
Хабарників до суду! chysti.pogony@gmail.com
0
412
В допомогу Прокуратурі Києва.Чергова афера в Київському військовому ліцеї Богуна

Чисті погони дякують нашому першому громадському дописувачу. Разом ми рубаємо голови гідрі корупції в КВЛ Богуна та Міністерстві оборони України. Пишіть нам на chysti.pogony@gmail.com

Наказом начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна була визначена екскурсійна поїздка до міста Севастополя терміном на 22 доби. Організацією поїздки займався інвалід 2-ї групи, бувший голова батьківського комітету Задерілов О.Е.  (3 роки тому його син закінчив ліцей).

 

Пан Задерілов складав список зборів грошей на поїздку, готував проект наказу. В списку було зазначено 39 ліцеїстів, які перебували у відпустці. Їх зняли з продовольчого забезпечення, вони отримали продовольчий атестат для харчування у Севастопольскому військовому ліцеї. Там вони і проживали.

 

Після повернення групи до Києва, групу зустрічали офіцери ВСП (Військової служби правопорядку). Вишикували всю групу, але замість 39 чоловік в строю стояло 16 ліцеїстів. Виявилося, що в екскурсійну поїздку поїхало всього 23 ліцеїста. В тому числі, чомусь серед ліцеїстів опинилося 6 дівчат. А ліцеїстські харчі чомусь їло, крім дівчат, ще три офіцери і сам пан Задерілов О.Е.

 

Які нанесені збитки державі, скільки грошей було зібрано з батьків, яке відношення до цього мав генерал-майор Романенко Д.В., Військова служба правопорядку розслідує. Подібні екскурсії проводилися і раніше.

 

 

Чисті погони,

Громадянська ініціатива офіцерів

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.