В зоопарку завелася Коза Ностра.

19 липня 2013, 11:19
Власник сторінки
Екологія, комуналка, природопорушення
0
167

Прес-служба київського зоопраку зявляє, що у них є вівці з 4-ма рогами.

Науково-просвітницький захід «День одомашнених тварин»

Родзинка заходу – майстер клас «Доїння кози»


Коли: в суботу, 20 липня 2013 р. , з 12:00 до 14:00

Де: у секторі «Дитячий зоопарк», збір – біля центрального входу.

Експозицію «Дитячий зоопарк» називають ще «контактним зоопарком». Саме тут можна відчути ніжний дотик віслюка Батона або кози Ностри, торкнутися шовковистого руна овець св. Якоба та подивуватися: вони озброєні не двома, а чотирма рогами! Однак ці та інші тварини «Дитячого зоопарку» напрочуд доброзичливі до людей і недарма. Нещодавно тут була відновлена традиція годування тварин відвідувачами – однак лише запропонованими зоопарком кормами, узгодженими з Книгою раціонів Київського зоопарку. Працівники зоопарку контролюють дозування гостинців та час контакту тварин з відвідувачами – для запобігання переїдання та перевтоми тварин.

У «Дитячому зоопарку» панує напрочуд затишна домашня атмосфера сільської садиби. Недарма тут зимує подружжя лелек – навіщо шукати щастя на чужині, якщо тут безпечно й достатньо кормів.

Після відвідування цієї експозиції відчуваєш, як покращився настрій, як відновилися сили. Це ефект анімотерапії – лікування шляхом контакту з тваринами.

Під час заходу «День одомашнених тварин» відвідувачі зможуть спробувати себе у змаганні ерудитів під час тематичної зоовікторини, а малюкам запропонують взяти участь у розмальовках контурних картинок з зображенням звірят.

А родзинкою нашого заходу буде доїння кози. Ця невелика домашня тварина не лише симпатична й комунікабельна. Це портативний молокозавод. Однак, на відміну від корови, її утримання набагато економічніше, а її молоко засвоюється організмом людини швидше, ніж коров’яче, не містить алергенів ,а у свіжому вигляді (протягом 10 хв) є справжніми ліками від багатьох хвороб.

Завітайте  до «Дитячого зоопарку» – набирайтесь позитивних емоцій та поповнюйте ерудицію. Доброго вас здоров’я!

 

Акредитація журналістів – у телефонному режимі,

Контактна особа – Анжеліка Комарова, тел. 067 502 09 34

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Коза ностра
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.