«Кличко, поверни нам наш сквер!»

16 липня 2013, 10:57
Власник сторінки
Екологія, комуналка, природопорушення
0
355

Люди обирають опозиційних депутатів для захисту своїх прав, натомість отримують деребанників з мандатами про недоторканність.

                    Інформаційне повідомлення 

                про спроби членів "УДАРу" позбавити киян ще одного скверу.

Мешканці  Березняків розпочали безстрокову акцію протесту проти будівництва торговельного комплексу  на місці скверу по вул. Серафимовича, 6-а ( Дніпровський район м. Києва).

Як стало відомо, до цієї забудови причетні члени партії «Удар», які є засновниками ТОВ «Тельбін ІВА».

Виборці, що віддали свої голоси за партію «Удар», та симпатики уславленого боксера приголомшені такою зрадою їхніх інтересів опозиційною партією.

Активісти, що цілодобово тримають оборону агресивному наступу забудовників,  запрошують на зустріч лідера партії «Удар» Віталія  Кличка, щоб почути з його вуст, на чиєму він боці.  

Загалом така ситуація є тенденційною в Україні: люди обирають депутатів для захисту своїх прав, а отримують дерибанщиків з мандатами про недоторканність.


Георгій Чорнобильський, екоблогер

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.