Міндоходів забезпечило поповнення держскарбниці на 30 млрд.грн.

09 липня 2013, 09:46
Власник сторінки
0
144
Міндоходів забезпечило поповнення держскарбниці на 30 млрд.грн.

З початку 2013 року столичні органи Міндоходів забезпечили поповнення державної скарбниці майже на 30 мільярдів гривень

«Податкові надходження за січень-червень 2013 року склали більш ніж 18 мільярдів гривень, які надійшли до бюджетів усіх рівнів, що на 18,5 відсотка перевищує відповідний показник минулого року. Митні надходження за цей період склали 11 мільярдів 781 мільйон гривень», – повідомила  начальник столичного управління Міндоходів Ірина Носачова.

За півріччя поточного року до державного бюджету Головним управлінням Міндоходів у м. Києві та Київською міжрегіональною митницею  Міндоходів мобілізовано 25 мільярдів 593 мільйони гривень. Додатково до держбюджету надійшло 2 мільярди 79 мільйонів гривень у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Зокрема, на 958 мільйонів гривень зросли надходження від податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів,  майже на 947 мільйонів гривень зросла сплата податку на прибуток підприємств та на 84 мільйони гривень – державного мита.

Надходження з податку на доходи фізичних осіб за цей період склали
5 мільярдів 385 мільйонів гривень, що більше на 494 мільйони або на
10 відсотків, у порівнянні з січнем-червнем 2012 року.

«До бюджету міста Києва за півроку платники податків сплатили
4 мільярди 204 мільйони гривень, що на 14 відсотків або на 516 мільйонів гривень більше відповідного періоду минулого року», – зауважила Ірина Носачова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.