На Подолі викрили «міні-готель», який працював без сплати податків

09 липня 2013, 08:50
Власник сторінки
0
143
На Подолі викрили «міні-готель», який працював без сплати податків

На Подолі викрили «міні-готель», який працював без сплати податків

Нещодавно до Головного управління Міндоходів у м. Києві надійшла колективна письмова скарга мешканців будинку у стародавній частині столиці щодо незаконного надання в найм трикімнатної квартири невідомим особам, які проживають у кількості понад 15 осіб та часто змінюються.

Перевірку вказаної інформації співробітники Міндоходів провели разом з дільничим інспектором райвідділу міліції, в ході якої з’ясувалось, що помешкання дійсно здається в оренду та використовується як хостел. У цій квартирі громадяни можуть винайняти ліжко на будь який термін. Таких спальних місць у помешканні обладнано 22. Згідно пояснень «адміністратора закладу» та осіб, які там проживають, вони справно сплачують близько 1000 гривень на місяць підприємцю. Цим приватним підприємцем виявився платник єдиного податку, який зареєстрований в місті Глухів (Сумська область). Згідно договору суборенди житлового приміщення він сплачує власнику квартири у Києві 1200 гривень на місяць.

Зважаючи, що за укладеним договором, власник квартири отримав майже 14,5 тисяч гривень, фахівцями Міндоходів у результаті перевірки донараховано мешканцю столиці понад 2 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб, які мають надійти до бюджету.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.