Консолідований податок на прибуток

09 липня 2013, 07:35
Власник сторінки
0
248
Консолідований податок на прибуток

Термін подання повідомлення про перехід з 2014 року на сплату консолідованого податку на прибуток спливає 27 червня

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до ст.152 Податкового кодексу України платник податку, який має у своєму складі філії чи відокремлені підрозділи, розташовані на території іншої, ніж такий платник податку, територіальної громади, може прийняти рішення щодо сплати консолідованого податку на прибуток.

Таке рішення приймається платником податку самостійно до 1 липня року, що передує звітному, про що повідомляються податкові органи за місцезнаходженням такого платника податку та його філій (відокремлених підрозділів).

Термін подання повідомлення про перехід з 2014 року на сплату консолідованого податку на прибуток спливає 27 червня 2013 року.

З питань сплати консолідованого податку на прибуток Ви можете  звертатись   за   телефоном   Консультаційного   центру   ГУ  Міндоходів   у м. Києві: 461-77-00.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.