Вилучено товарів на 65,5 мільйонів гривень

09 липня 2013, 07:05
Власник сторінки
0
140
Вилучено товарів на 65,5 мільйонів гривень

Оперативними підрозділами ГУ Міндоходів у м.Києві з незаконного обігу вилучено товарів на 65,5 мільйонів гривень

Одним з основних напрямків діяльності оперативних підрозділів Міндоходів є протидія незаконному виробництву і обігу підакцизних товарів. Актуальність цієї роботи є дуже високою, про що свідчить підписання під час нещодавнього візиту до Брюсселю української делегації на чолі з Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком, до складу якої також входив заступник начальника Головного слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик, між Україною та Європейським офісом по боротьбі з шахрайством (OLAF) Домовленості про співробітництво щодо незаконного переміщення тютюнової продукції, яка передбачає не тільки обмін оперативною інформацією, але й проведення спільних дій, направлених на запобігання, виявлення і розслідування фактів незаконного переміщення цієї продукції.

Протягом січня-травня поточного року співробітниками оперативних підрозділів Головного управління Міндоходів у м.Києві з незаконного обігу було вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 65,5 мільйонів гривень, у тому числі підакцизної групи – на понад 10,8 мільйонів гривень, також припинено діяльність 3-ох незаконних виробництв, з яких 2 – по підробці паливно-мастильних матеріалів та 1 – по фальсифікації алкогольних напоїв.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.