1,7 мільйонів послуг за 5 місяців

09 липня 2013, 07:01
Власник сторінки
0
102
1,7 мільйонів послуг за 5 місяців

За 5 місяців столичні Центри обслуговування платників податків надали 1,7 мільйона послуг

У січні-травні поточного року, у одинадцяти столичних Центрах обслуговування платників податків, до діяльності яких залучено 947 працівників Головного управління Міндоходів у м. Києві, платники податків та суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності отримали 1 мільйон 757 тисяч послуг.

Сервісне обслуговування суб’єктів бізнесу є пріоритетним завданням у роботі столичного управління Міністерства доходів і зборів України. Про необхідність функціонування такого сервісу свідчить постійне зростання кількості наданих у Центрах обслуговування адміністративних, консультаційних, інформаційних та інших послуг, необхідних для ведення бізнесу.

З початку року 73 % всіх наданих у Центрах обслуговування платників податків Києва послуг, що складає 1 мільйон 246 тисяч, стосувались податкової звітності, видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків, довідок та дозвільних документів; 13 %, або 215 тисяч послуг стосувались роз’яснень щодо сплати податку на прибуток, ПДВ, оподаткування фізосіб; більш ніж 35 тисяч, або 2 %,  – це послуги з видачі ключів цифрового підпису.

Нагадаємо, всю інформацію про режим роботи Центрів обслуговування, місце їх розташування, контактні телефони та іншу інформацію розміщено на субсайті ГУ Міндоходів у м. Києві (www.kyiv.minrd.gov.ua).    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.