Політик який не здав тест..

24 червня 2013, 20:09
Власник сторінки
Політик
0
226
Політик який не здав тест..

Чому я змушений переселитися з Facebook

Змушений повідомити вам сумну звістку. Один із "європейських" політиків (за орієнтацією) вгледів у портреті казкового Буратіно своє відображення. Здаволося б, звичайний казковий персонаж, але ж ні. 

Європеєць переконаний, що я в нього вкрав золотий ключик, який він розмістив на київських бордах, ба більше, зазіхаю на його іриски "золотий ключик", котрі він роздає пенсіонерам (європейське бачення породпакетів Черновецького). 

Якось його помічник сказав, чим довше бабушки відшкрібатимуть іриски від виставних щелеп, тим довше в їх головах крутитиметься його прізвище. 

Користуючись нагодою хочу попросити свого теску перестати жалітися на мою сторінку в Facebook, бо це вже геть по "європейськи". Лише за останній тиждень мій аккаунт видаляти двічі. Напевно, політик (не буду його називати) не дружить з гумором. І ще хочу  вибачитися перед моїми фейсбуковими друзями за те, що зник по англійські. Тепер я тут. Поки що...

Друзі це блог киян, котрі не підтримують жодну політичну силу, чи конкретного політика. Нам набридла локшина, котру вішають "європейські" політики, які розпочали кампанію ще до початку виборів і вже витратили мільйон доларів. 

Завісу поля чудес де ростуть гроші відкриємо пізніше, в наступному блозі. 

P.S. Аби розвіяти сумніви щодо двійника я звернувся до тата Карла, щоби той сказав, чи не має у мене випадково братика. Із орієнтацією в мене все гаразд.






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.