Дисиденту, журналісту, в минулому, бізнесмену, Анатолію Руденку знов загрожують

12 червня 2013, 15:30
Власник сторінки
журналіст
0
332

Шановні журналісти! Завтра суд: дисидент Анатолій Руденко проти Міністра юстиції Лавриновича. 13 червня о 16.00 Київський окружний адмінсуд Києва, вул. Командарма Каменева, 8а. Після прес-конференція.

Дисиденту Анатолію Руденку знов загрожують.
Заявляє Анатолій Руденко.
Був на прийомі в прокурора Кривого Рогу Кириєнка Федора Андрійовича - години дві була зустріч: в приймальні зібрав толпу запитувачів.
Федір Андрійович замітно поміняв відношення: зрозумів, що дохлих котів вішають на нього і водитимуть від СЕВГОКа до Інгульця (це в нас в Кривбасі два протилежні райони - говорять, 120 км відстані) в назіданіє прокурорам і спецслужбам. Федір Андрійович уважно прочитав харківську експертизу (а ще є кілька інших). Починає дистанціюватися від злочинів Вілкулів, Гриценка, Головача. Пре на ментов - Панчук, начальник слідчого управління Криворізької міліції, попередив мене, що - коли я подам ще хоч одну заяву про злочин - він мене закриє в психушку, і що всі відкриті 30 кримінальних проваджень забрав Кириєнко.
Дуже в неудобній позиції Кириєнко перебуває у справі про вбивство Сергія Васіка. Поясню, спецслужби вбили і спалили Сергія Васіка разом з моєю фабрикою. Мені пригрозили, що прокурор мене посадить за смерть Васіка і я заплатив чи то 15 тисяч, чи то два рази по 15 тисяч (пам'ять вже тупіє - через три тижні мені вже буде 58). Слідчі записали, що Васік сам себе спалив, а мою згорілу фабрику оцінили в 100 грн. 
Я пред'явив довідку про все це прокурору Кириєнку і нагадав, як він надавав розпорядження спецслужбам знищити мене. Тоді прокурором Кривого Рогу був Кравець Василь Романович - зараз керівник Криворізької філії Одеської юридичної академії. Кравець - ні при чом до вбивства і до спецоперації проти мене: всі документи під прізвищем Кравець підписував Кириєнко. Я нагадав Федору Андрійовичу прийом у Кравця. Василь Романович сказав, коли прочитав мою скаргу на беспредєл спецслужб: "Так може його (тобто, мене) хтось заказав?" А Федір Андрійович сказав: "Та ні! Там - желєзно ОПГ: я перевіряв!" Я зараз вимагаю від Кириєнка або реабілітувати мене по тим його звинуваченням (тоді мені світило 12 років - нічого не довели!), або в решті решт пред'явити мені обвинувачення!
Я показав Кириєнку постанову слідчого судді Печерського райсуду Києва Р.В.Новака від 04.06.2013 про відкриття провадження щодо Пшонки через бездіяльність Генпрокурора по порушенню кримінального провадження по факту вбивства Васіка і спалення моєї деревообробної фабрики. Я сказав Кириєнку, якщо він не давав розпорядження вбити Сергія, то чому він заборонив слідчій Саксаганського райвідділу міліції далі розслідувати мою заяву (вона внесла заяву в реєстр і навіть прийняла від мене докази і допитала - далі її відлучили від слідства і справа зникла: це місяць назад).

Оце, Валерія Володимирівна, Ви в такій компанії! Я зайшов в Криворізький відділ УСБУ - Бородінчік відмовився мене прийняти (вони всі в СБУ від мене шарахкаються - і Воропай з Дніпропетровського облуправління, і Якименко, голова СБУ). Оце Ваш захист права на життя, Валерія Володимирівна (Лутковська)!

Анатолій Руденко,
Група на Фейсбук Справа Анатолія Руденка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.