«Список Руденка» і Омбудсмен Лутковська

05 червня 2013, 06:27
Власник сторінки
журналіст
0
352

Сьогодні, 5 червня, Омбудсмен Лутковська доповідає у Верховній Раді як вона захищає права громадян. Справа Руденка - це своєрідний підсумок роботи Лутковської та Карпачової з незахисту прав громадян.

реліз

Дисидент Анатолій Руденко

починає формувати український «Список Руденка» і судиться

з Омбудсменом Лутковською та Міністром юстиції України Лавриновичем

 

   03.06.2013, у понеділок, о 9.00 відбулося судове засідання в Окружному адміністративному суді міста Києва за позовом Анатолія Руденка до Валерії Лутковської – українського Омбудсмена. Це унікальний в історії Європи судовий процес.

   Анатолій Руденко – у минулому успішний бізнесмен, журналіст і політик регіонального (Криворізько-Дніпропетровського) рівня. 4 роки він просидів у СІЗО без пред’явлення звинувачення.

   Тим часом, у стосунку до Руденка та його однопартійців з партії «Могутня Україна» було зроблено спробу викрадення обласної партійної організації шляхом фальсифікації ніби проведеного партійного з’їзду  та підроблення (фальсифікації) Державного реєстру. Оскільки не було подій злочину, то організоване злочинне угруповання,  яке знищувало Руденка, запроторило його у Гейківську психлікарню з метою подальшої ліквідації шляхом інсценування серцевого нападу. 
   Протягом 4, 5 років Анатолія Руденка тримали в СІЗО без пред'явлення звинувачення, піддавали тортурам (трощили геніталії). У цей час Омбудсмен Карпачова не захищала Анатолія Руденка. 
   Після 4,5 років, проведених в СІЗО, невинну людину запроторили в психіатричну лікарню, хоча було перше рішення психіатричної експертизи, що Анатолій Руденко є психічно здорова людина. Натомість, за участі керівника Медичного департаменту Дніпропетровської області пані Гінзбург, Анатолія Руденка піддають кільком замовним повторним судово-психіатрічним експертизам, які "визнають" психічно здорового чоловіка психічно хронічно хворим і абсолютно нездатним сприймати дійсність. 
   А далі – каральна психіатрія, тортури, галопередол, медичні досліди над Руденком і знищення (під виглядом втрати) його медичних документів, всіх судових справ, особових справ та оперативно-розшукових і персональних даних у держреєстрах.
   Систему, яка складається зі злочинних чиновників та політиків, навіть не зупинив той факт, що Анатолій Руденко є журналістом. Він є головредом кількох видань, зокрема, «Регіон Кривбас», «Земля і Воля», «Криворіжсталь».

   Та завдяки силі духу і незламній волі Анатолій Руденко виходить на свободу. Сьогодні він судиться з низкою чиновників та політиків всеукраїнського та регіонального рівня:
- Міністром Юстиції України Лавриновичем;
- українським Омбудсменом Валерією Лутковською;
та іншими. 

  3 червня цього року Анатолій Руденко під час судового слухання вперше заявив про підготовку його ліквідації через інсценування інфаркту міокарда. Також Анатолій Руденко в судовому процесі повідомив про те, що український Омбудсмен є агентом спецслужб. На сьогоднішнє судове засідання Омбудсмен Валерія Лутковська не з'явилася, натомість до суду надійшло заперечення на позов, що не має навіть вихідних даних.
   За словами Анатолія Руденка, проти нього діяли представники СБУ в Дніпропетровській області та представники МВС, Податкової міліції та прокуратури.

   Зупинити судові процеси вже неможливо. Відмова в задоволенні виведе Анатолія Руденка в Європейський суд з прав людини.

   Існує так званий «список Магніцкого», Анатолій Руденко починає формувати «список Руденка». І в ньому буде представлено чиновників та політиків як із провладних партій, так і з опозиційних.

   Громадськість України та інших країн побачить зловіщі обличчя деяких представників української еліти та бюрократії, методи їхніх дій проти громадян та політиків. Цей процес може бути надзвичайно знаковим і корисним в контексті очищення української еліти. Він може виявитися справжньою громадською люстрацією.

   Тому запрошуємо журналістів українських та закордонних ЗМІ до висвітлення перебігу подій цієї кримінально-політичної справи. На жаль, насьогодні ще залишається загроза для життя та здоровя журналіста, громадянина та політика Анатолія Руденка. Тому участь журналістів для нього неабияк важлива.

 

Громадська прес-служба Анатолія Руденка

vsya_pravda2008@ukr.net

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.