Дисидент Анатолій Руденко починає формувати український "список Руденка"

31 травня 2013, 16:56
Власник сторінки
журналіст
0
430

4 роки він просидів у СІЗО без пред’явлення звинувачення, далі – каральна психіатрія. Анатолій Руденко починає формувати «список Руденка». В ньому буде представлено як владців, так і опозиціонерів.

анонс

Дисидент Анатолій Руденко

починає формувати український Список Руденка

і судиться з Омбудсменом Лутковською

 

   03.06.2013, у понеділок, о 9.00 відбудеться судове засідання в Окружному адміністративному суді міста Києва за позовом Анатолія Руденка до пані Лутковської – Омбудсмена. Це унікальний в історії Європи судовий процес.

   Анатолій Руденко – у минулому успішний бізнесмен і політик регіонального (Криворізько-Дніпропетровського) рівня. 4 роки він просидів у СІЗО без предявлення звинувачення. У Руденка та його однопартійців з партії «Могутня Україна» було вкрадено обласну організацію шляхом фальсифікації ніби проведеного партійного з’їзду  та підроблення (фальсифікації) Державного реєстру. Та коли прийшов час випускати Анатолія Руденка з СІЗО, СИСТЕМА запроторює його у психлікарню. А далі – каральна психіатрія, тортури, галоперідол, знищення (під виглядом втрати) його медичних документів тощо.

   Анатолій Руденко в позовах вперше заявить про підготовку його ліквідації через інсценування інфаркту міокарда. Анатолій Руденко в процесі хоче довести, що український Омбудсмен є агентом спецслужб.

   Зупинити процес вже неможливо. Відмова в задоволенні виведе Руденка в Європейський суд з прав людини.

   Існує так званий «список Магніцкого», Анатолій Руденко починає формувати «список Руденка». І в ньому буде представлено чиновників та політиків як із влади, так і з опозиції.

   Запрошуємо журналістів на судове засідання, де представники СМІ отримають ексклюзивну інформацію з перших рук.

 

Адреса окружного адміністративного суду міста Києва:

вул. Командарма Каменева, 8а (поблизу РНБО)

корпус 1 зал судових засідань №38 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.