Білі плями скандалу або Не все так бездоганно у нашому журналістському домі

31 травня 2013, 08:13
Власник сторінки
журналіст
0
346

Українські політики грають без правил. І це стосується і провладних, і ОО. Відтак і ОО, і влада - це одна паразитарна олігархічна СИСТЕМА, яка їсть Україну, і доїдає вільну журналістику.

   Щойно переглянув оце видео  http://varjag-2007.livejournal.com/4727019.html і зрозумів, що не праві були обидві сторони. Билися і зі сторони ОО. Свідчення журналістки 5 каналу Сніцарчук - не є бездоганними. Справді, били, не лишаючі слідів, чи все таки були синці та тріщина на губі. (А може не били, а тільки схопили за руку?)  Це принципово, адже коли громадянин виступає свідком, він обіцяє не надавати брехливих свідчень.  І ще, чи можна порскати сльозогінним газом і штрикати флагштоками хай навіть в тих, хто сидить в БРДМ?  Ну не сподобалися кролики на бойовій машині! То що - тепер нападати?  Шкода і гидко, що журналісти тепер дедалі менше неупереджені. Тож перетворюються у пропагандистів. Особисто я колись роботу 5 каналу допоміг зловити на невисвітленні 2-ої точки зору. І це в сюжеті про конфлікт. http://www.telekritika.ua/news/2012-05-31/72297 Звісно, на це хибують й інші ЗМІ. 
   Як багаторічний борець з цензурою і корупцією в Міністерстві оборони, вважаю, що маю право пропонувати таке. Найближчий день журналіста - то є привід розпочати дискурс за права і обов'язки журналіста, дотримання професійних стандартів. І ще - наразі, перед журналістською спільнотою - ще один виклик. Ми маємо знайти, хто той провокатор, що вдарив Тітушка в пах. Є неписане ще з Радянських часів правило, в пах - не бити. 
   Та схоже, наші (українські) політики грають без правил. І це стосується і провладних, і ОО. 
   Відтак і ОО, і влада - це одна паразитарна олігархічна СИСТЕМА, яка їсть Україну, і доїдає вільну журналістику.
   Колеги, пам'ятаймо: СВОБОДУ СЛОВА НЕ СПИНИТИ! ЧЕСНОГО СЛОВА.
   Інше - залишмо політичним негідникам.

Ігор Рудич,
журналіст у другому поколінні
   І
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.