ЦИВІЛІЗАЦІЯ НОРМАЛЬНИХ проти збоченців або Навіщо нам нав’язують ЛГБТ-содом

27 травня 2013, 13:59
Власник сторінки
журналіст
0
493

Поглиблення так званої толерантності до ЛГБТ-тусняка (або содомітів) несе подальші дозволи на педофілію (розбещення і гвалтування дітей) та інцест...

Минулого тижня один мій знайомий підприємець і громадський діяч, чоловік надзвичайно працьовитий, доволі успішний і дуже відповідальний, попросив мене: «Ігоре, якщо буде точно відомо де сами і коли саме відбуватиметься той ганебний гей-парад, повідом мене. Я зламаю всі свої ділові плани і обов’язково прийду висловити свою позицію проти ЛГБТ, а то й просто - «натовчу їм пику!»

   На взаєм, я нагадав йому як у Грузії батюшки ганялися з табуретами за представниками СОДОМІТ-товариства (пропоную вживати саме цей природній для них термін, а не штучний ЛГБТ – авт.), на що нормальний чоловік-бізнесмен мені відповів: «Це не просто так. Наявна синхронність. Нам цю гидоту навязують».

   Ще кілька років тому, посеред 2000-их, я спілкувався з дипломатом  однієї євроатлантичної організації. У розмові про так звані Копенгагенські критерії він зауважив у режимі off-records, що «американці оцими секс-меншинами дуже перегнули палку». Виявляється та палка проросла на кимось угноєному європейському грунті, а зараз її намагаються прищепити на АБСОЛЮТНО ЧУЖДИЙ І ВОРОЖИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ГРУНТ.

   Якийсь час нам – нормальним чоловікам і жінкам – тут в Україні здавалося, що зберігається певна неагресивна рівновага між природною нормальною переважною більшістю (чоловік-жінка, мама-тато, діточки, СІМ’Я) і мізерним содомо-збоченням. Та раптом… содомітське товариство, виявляється, офіційно підтримане європейськими політиками (мер Мюнхена тому приклад. Де відповідна нота МЗС щодо замаху на порушення Культурного суверенітету Україні, християнських традицій? – авт.) поперло в наступ зі своїми противними Богу і Людині замашками на природні, людські й Божественні цінності.

   Історично, содомія не притаманна русичам. http://books.pravo-slavie.ru/rusich/rusich10.htm

   «Фирменным» же знаком древнеславянских интимных отношений было отсутствие традиций скотоложества и гомосексуализма, а также категорическое нежелание мужчин выносить свои победы над дамами на всеобщее обсуждение. http://nktv1tl.livejournal.com/142980.html

   За Совітів, тобто Радянської влади, режим і Закон ретельно плекали і захищали нашу природню, натуральну, чоловіко-жіночу нормальність.

   З падінням Залізної завіси і проголошенням Незалежності України, із Заходу до нас занесло поряд із зернами Свободи, Демократії, Прав Людини куколь (плевелы – рос.) педерастичного збоченства.

   В нашому Кримінальному Кодексі скасували відповідну статтю, згідно з якою давали тюремний строк за педерастію. На цьому б і зупинитися в запровадженні так званої толерантності. Чого б більше?! Содоміти отримали місця (як правило, це нечисленні з огляду на мізерний процент їхньої поширеності в суспільстві нічні клуби), де могли б збиратися і спілкуватися голубі.  Нормальні чоловіки й жінки туди не ходять, а педерастів і лесбіянок за ті клуби у нас ніхто не переслідує. Педо-лесбі навіть випускали і випускають свій содомський журнал, який нормальним людям противно читати, тому й не читають, і друкування якого, очевидно, нині суперечить законопроекту про заборону гомосексуальної пропаганди.

   Першим серйозним зазіханням на нормальність громадян України, зокрема мешканців Києва, стало минулорічне гей-збіговисько. (Не розумію, чому гей-сходняки називають парадом! Адже паради – то демонстрація військової, войовничої міці, абсолютно чоловічого начала, яке природнім чином подобається жінкам і дітям, а не розфарбованої безстатевої девіантної огидності! – авт.)

   Натурально, те минулорічне гей-збіговисько у матері городів Руських – Києві – перетворилося у бий-парад. http://www.youtube.com/watch?v=kf3lm_e0yj4

У прикінцевих титрах виробники цього відеоролика запевняють, що «в Києві такого не буде. Ніколи. Скільки би грошей  не видоїли педерасти з депутатів лівацьких німецьких партій.»

   О, ні. На превеликий жаль і ганьбу для «Беркуту», бійцям якого віддали, очевидно, протиправний, з огляду на перше рішення суду, наказ захищати те содомо-збіговисько-2013, воно таки відбулось. Хай навіть кількасот метрів, хай навіть пару метрів по святій Київський землі, ще й неподалік від вівтаря нашого Українського кіномистецтва – Кіностудії імені Довженка. Великий український кінопатріарх, напевне б, перевернувся в труні, якби міг!

   Хто про це думав?! Чи усвідомлює влада України, українська громадськість, що з прийняттям  Законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір)" в Україні виникли передумови покласти край отаким педо-лесбі-туснякам, що наступним має бути ПРИЙНЯТТЯ ЗАКОНУ ПРО ЗАБОРОНУ ПРОПАГАНДИ СОДОМІЇ (ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ, ПЕДОФЕЛІЇ, ІНЦЕСТУ) НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ.

   Звісно, цей блог не претендує на віддзеркалення усієї загрози, яку несе поширення, пропаганда і просування содомії. «Лиха беда – начало.» Аби зрозуміти, що несе поглиблення так званої толерантності до ЛГБТ-тусняка, варто поглянути на США та окремі Європейські країни: слідом за законодавчим дозволом педерастичних та лесбійських шлюбів, в Європі, зокрема, в Швеції та Швейцарії законодавчо протискають дозволи на педофілію (розбещення і гвалтування дітей) та інцест!!! Уважно перегляньте оце http://vk.com/kiev_protiv_pederastov?z=video-35778043_165162407%2Ffcbdb0577aaff0ff4d

   Чи не є це новітньою цивілізаційною бомбою, яку певні не афішовані сили (проте дуже відомі будь-якому християнському священнику) закладають під сьогодення і майбутнє України-Русі?

 

Ігор Рудич,

громадський діяч,

активіст Спілки офіцерів України,

журналіст у 2-му поколінні,

шеф-редактор сайту bezopasnost.org,

редактор розділу «Руська цивілізація»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.