«У Абрама дочь проститутка…»

30 березня 2013, 12:53
Власник сторінки
журналіст
0
679

Раджу опозиції поміняти свого Гебельса.

   Хай пробачить мені шановне товариство за цей бородатий анекдот (у Абрама дочь проститутка… Так у нього ж син!?... А кого це вже цікавить?) Деякі так звані опозиціонери саме в такому дусі інформують суспільство про дії «злочинної» влади. Насправді ж, не інформують, а примітивно «мочать» ту вайлувату владу.

   Зразком такого недолугого «мочилова» можна вважати заяви вічно «нєпроходімого»  Гриценка Анатолія.

   Ні, я розумію, коли за снігову катавасію  у Києві провину покладають на чиновників міської влади. Я і сам це підтримую, бо вони, чиновники, із завданням прибирання снігу у Києві впорались аж на «2» бали. Та нещодавній антивишиванковий генералісимус  Гриценко пішов значно далі. У проблемі снігу в Києві він звинуватив !!!... Міністра Оборони України Лебедєва.

   Якось я з певною недовірою поставився до слів мого товариша, військового розвідника, полковника Петра Недзельського, коли той натякав на те, що Гриценко – психічно хворий.

Довідка: Недзельський після Помаранчевої революції прийшов на прийом до Гриценка і попросив його, незаконно звільненого з армії, відновити на службі. Замість цього свіжоспечений міністр «напустив» на Недзельського охоронців, і ті(!)  травмували (вивихнули) плече Петру Денисовичу, та ще й протримали його, на той час - вже  цивільну людину, кілька годин у військовій  комендатурі.

   Тож  зараз я вже не ставлюсь до думки бравого полковника Недзельського з такою занадтою недовірою. Може, щось у цьому є. Ну, справді, критикуючи неробство київської влади, вигукнути «НАХРЕНА НАМ ТАКАЯ АРМІЯ?!» … Тут треба бути або значним неадекватом, або ж «учнем» Гебельса. Той, як відомо, казав: «Щоб у брехню повірили всі, вона має бути тотальною».

   Я не знаю, може якимось таємним указом Гриценка і Cо, пан Міністр оборони Лебедєв на минулі вихідні був призначений тимчасовим керівником Київавтодора, а то й тимчасово виконуючим обов’язки пана Попова?

   Та, схоже, істина в іншому. Команда Лебедєва насьогодні заявила про амбітний план реформ у Збройних силах України. Натомість, у Гриценка, як у екс-міністра-невдахи, трапився напад застарілої «хвороби» - політичних ревнощів. От і отримав нинішній Міністр українського війська Лебедєв по повній за неприбраний у Києві сніг.

 

Ігор Рудич, офіцер запасу

  

    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.