Рух «Чесно» всі рівно добереться до керівників парламентських фракцій

23 серпня 2013, 20:22
Власник сторінки
0
230

Відомі керівники опозиційних політичних сил Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок ще раз прилюдно підтвердили стару народну поговірку «на крадії шапка горить»

Так, ті хто більш за всіх викрикували з трибун красиві лозунги про соціальну справедливість та відкритий доступ до публічної інформації, одразу ж сховали голови у пісок, нагадуючи окремих пернатих, як тільки мова зайшла про їх особистий майновий стан.

Отже стоїло руху «Чесно» направити запита до Апарату Верховної Ради України та ще й на підставі Закону України «Про доступ до публічної інформації» з проханням надати декларації деяких народних депутатів, відомі «чесні» опозиціонери підключили всі можливі важелі впливу аби тільки їх же обранці не дізнались на яких віллах вони мешкають, яким автотранспортом користуються та скільки ж мільйонів чи мільярдів зберігається на їх банківських рахунках.
Навіщо ж так дурити свій рідний народ та орати в публічних містах про свою прозорість – така цинічність не може не здівувати будь-якого пересіченого українця.
Та що там балакати, замість того, щоб просто надати декларації, як би зробив звичайний українець, прозоре Кроленя разом з Тягнибиком та іншими «справедливими товстосумами», які, як ми бачимо, їздять не менш як на “Ренж Роверах” по Києву, ще й розпочали жорсткі репресії по відношенню до керівників руху «Чесно». Вони навіть домовились із судом аби тільки не показати своє справжнє обличчя. Cоромно за таких народних обранців.

Громадський журналіст

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: саботаж,ініціатива,народні депутати України,Арсеній Яценюк,Віталій Кличко,Олег Тягнибок,доступ до публічної інформації,рух Чесно,Фільтруй владу,декларації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.