У Харкові "ударівець" цинічно вбив однопартійця...

23 серпня 2013, 11:08
Власник сторінки
0
284

Заступник голови Харківської обласної «Свободи» Андрій Горобець убив однопартійця Андрія Адамовича

Трагедія відбулася сьогодні у м.Харкові. Неприходячи до тями помер голова Харківської міської партійної організації партії «УДАР» Андрій Адамович, який напередодні був доставлений у лікарню з  тяжкими побоями та переломами.

image

Джерела у міліції повідомили, що причетним до побиття А.Адамовича, яке спричинило його смерть, є заступник голови Харківської обласної організації «УДАРу» з організації політичної роботи Андрій Горобець. Трагічний інцидент стався напередодні в одному із ресторанів Харкова. За словами очевидців, А.Горобець після бурхливого з’ясування відносин з А.Адамовичем, повалив його на підлогу та почав наносити численні удари ногами у голову. Після того, як А.Адамович знепритомнів, його однопартієць зник з місця події. Швидка ж забрала непритомного чоловіка до лікарні.

Яка ж реакція на вбивство послідувала від керівництва «УДАРу»? Заступник голови партії Віталій Ковальчук надав вказівку голові Харківської обласної організації Юрію Літвіненку замовчувати інцидент від громадськості та правоохоронних органів та терміново організувати алібі для вбивці, мовляв, він знаходився під час побиття А.Адамовича зовсім у іншому місці, що можуть підтвердити однопартійці та члени родини.  

Також за вказівкою В.Ковальчука, харківські «УДАРівці» повинні організувати масштабну анти-піар компанію, яка має доводити що А.Адамовича вбили представники влади.

Ось й пролилася перша кров в стані опозиції.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Харків,Ковальчук,«УДАР»,вбивство,Андрій Адамович,Андрій Оробец,керівник парторганізації,Юрій Літвіненко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.