Зроблено в Україні

29 листопада 2012, 16:23
Власник сторінки
0
324

Відомі на весь світ.

Ми всі знаємо такі імена як Міла Йовович, Ольга Куриленко, Міла Куніс. "Так це ж українки!" - скажете ви. Звичайно, ці талановиті і неймовірно гарні дівчата народилися тут у нас. Але яку паралель можна провести між такими іменами як Енді Уорхол, Боб Ділан, Девід Духовни, Бенні Гудмен? Так, так! Це теж люди які мають українське коріння. Дідусь та бабуся Боба Ділана (легенда рок музики) вихідці із Одеси. А  хто не знає Енді Уорхола, хоча б раз бачив його картини в стилі Поп-арту. Його батьки теж так само вихідці з України, тільки вже західної. 
Зиґмунд Фройд народився в сім'ї Якоба Фройда та Амалії Натансон. Батько, Якоб Фройд, народився в 1815 році в місті Тисмениця (сучасна Івано-Франківська область), в Галичині, і провів там перші 25 років свого життя. У Тисмениці він уперше одружився і дав життя двом старшим братам Зиґмунда — Еммануелю і Філіпу. Мати, Амалія Натансон, також народилася в Україні, в місті Броди на Львівщині, виросла в Одесі. 
Батьки мешкали у Бучачи (нині Тернопільська область), де жили до переселення в німецьке місто Фрайберг, що знаходилося поблизу кордонів Прусії та Австрії (нині — місто Пржибор у Чехії). 
Джазовий кларнетист Бенні Гудмен теж виходець з українських земель, а саме  Білої церкви.  
Сільве́стр Гарде́нціо Сталло́не' — американський актор, режисер та сценарист. Мати з України,  батько італієць 
Ігор Іванович Сікорський що народився у Києві став відомим американським авіаконструктором, вченим, винахідником, філософом. Він Створив перший у світі вертоліт і заснував компанію  Sikorsky Aircraft. 
Цей список значущих у всьому світі українців надзвичайно великий, але нажаль історія була занадто жорстока. Багатьом українцям довелося кидати рідні оселі і їхати на чужину.  Але все ж таки ми встояли, і ми готові творити історію далі! Ми повинні пишатися тим що ми українці!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.