Зупинено корупцію на Урлівській, 16

05 вересня 2012, 20:42
Власник сторінки
волонтер
0
283

Майже рік назад на інженерно-тепловому пункті (ІТП) дому по вул. Урлівська, 16 розпочалася незаконна забудова, як згодом з'ясувалося, громадянином України Котвицьким С.О.

Майже рік назад на інженерно-тепловому пункті (ІТП) дому по вул. Урлівська, 16 розпочалася незаконна забудова, як згодом з'ясувалося, громадянином України Котвицьким С.О.

Єдиним документом, що "дозволяв" будівництво на ІТП, був лист від 22.08.2011 № 16/К-2323 за підписом С.Вітковського.

Та для обізнаних у своїх правах мешканців це була "фількіна грамота", і через активне листування з органами прокуратури, публічному висвітленню даної проблеми, результатом став припис від КП "УЖГ" вищезгаданному гр. Котвицькому.

Як подейкують в Дарницькій РДА, гр. Котвицький є колишній міліціонер, та врешті решт дозвільної документацію не надав, оскільки зараз ІТП будинку по вул. Урлівська, 16 виглядає так:

А рік тому ось так:

Ми не знаємо, чи була огорожа на ІТП, але якщо по тим сходам забіжуть діти, то вони можуть впасти. І хто буде винен? Знову мешканці - батьки, що не вгледіли за своїми дітками?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.