Як на практиці проходить місячник благоустрою в Дарницькому районі

18 жовтня 2012, 07:59
Власник сторінки
волонтер
0
201
Як на практиці проходить місячник благоустрою в Дарницькому районі

Що змінилось з 26-го вересня 2012 року після розширеної наради в окремо взятому дворі

Ми вже повідомляли про озеро на Бажана 7-а. Також ми публікували лист-відповідь першого заступника голови Дарницької РДА С. Пінчука від 27.08.2012 за № 6617/02 про те, що роботи по прочищенню зливоприймального колодязя та зовнішньої зливостічної каналізаційної мережі ВИКОНАНО (!), а санітарно-технічний стан зливоприймальних мереж контролюється працівниками ЖЕД №203.

26 вересня 2012 року в приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Кошиця, 11) під керівництвом голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Вітковського відбулась розширена нарада з питань проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району.

Нагнали цілий зал

Пройшло ще 1,5 мясяця з дня наради, як 17-го вересня в Дарницькому районі пройшов дощ. Цей дощ також пройшов по Бажана, 7-а, там де прочищений зливоприймальний колодязь, а за санітарно-технічним станом слідкує ЖЕД №203. Мешканці кажуть, що за санітарно-технічним станом ще якось слідкували десь у 2005-2006 роках та відповідно чистили.

Зі зміною статуса Сергія Івановича Вітковського з заступника по ЖКГ на голову Дарницької РДА нічого НЕ змінилось, принаймні на подвір'ї по вул. Бажана, 7-а.

Наслідки роботи апарату Дарницької РДА, та проведених нарад на папері можно наочно побачити в житті:

(фото зробили та надіслали мешканці 18.10.2012)

Окрім за обіцяним контролем за зливоприймальним колодязем, хтось давав дозвіл на встановлення цих "крабів"? Якщо ні, то це порушення благоустрою. А в осінній місячник благоустрою діє мараторій на порушення благоустрою (вибачте за тавтологію). Ми сподіваємось, що Сергій Іванович не доведе ситуацію до колективного звернення до Попова, тим паче, що окрім місячника зараз йде звітна компанія Партії Регіонів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Дарница,Дарницкий районный суд г. Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.