Кондитерська фабрика “Руден” запустила лінію з виробництва цукерок

26 січня 2013, 20:02
Власник сторінки
0
257

Нова лінія дозволить кондитерській фабриці виробляти близько 10 тонн продукції на добу. Частина нової лінії була куплена на фабриках Росії і України, які збанкрутіли.

Нова лінія дозволить кондитерській фабриці виробляти близько 10 тонн продукції на добу.
Частина нової лінії була куплена на фабриках Росії і України, які збанкрутіли.
До установки нової лінії фабрика виробляла два види цукерок:” Пташине молоко “і” Чорнослив “, з лютого почнеться виробництво чотирьох нових видів цукерок. На повну потужність виробництва лінія вийде з наступного місяця.
Руден


Кондитерські вироби “Руден” продаються в 20 торгових точках області. Також продукція розповсюджується в Києві, Київській області, Одеській, Львівській, Миколаївській, Херсонській, Закарпатській областях.
“Продукція” Руден “виробляється тільки з натуральної та якісної сировини. «Наше завдання – постачати завжди якісні та свіжі вироби. За рахунок збільшення потужності виробництва фабрика планує реалізовувати продукцію і в східних областях України», – каже керівник підприємства Андрій Руденький.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.