EXCLUSIVE! За лаштунками Дарницької РДА

10 лютого 2013, 11:42
Власник сторінки
волонтер
0
167

Які процеси проходять в райдержадміністраціях за турнікетами та охороною?

Ексклюзивне фото і відео надійшло від одного з членів громадської організації про те, що ж відбувається там, в адміністративній будівлі Дарницької РДА, по вул. Кошиця, 11. Далі більш докладно.

Вчора одна з громадських організацій подавала документи для участі у Громадскій раді, що має відбутися за повідомленням сайту райдержадміністрації 19.02.2013 в актовій залі РДА о 18:00. 

Подавши та зареєструвавши документ, як це часто буває, відомий у вузьких колах один громадський діяч скористався нагодою подивитись як же працює орган виконавчої влади.

Перше, що впало в очі, це слоган:

Він усюди. Таке враження, що всіх гостей та службовців райдержадміністрації намагаються долучити до Місії з побудови майбутнього Дарниці конкретними справами.

Але це не все. На другому поверсі розташувалася зала свідків пакращення:

Така собі офлайнова сторінка фейсбук. Але таку красу звичайним мешканцям побачити не вдасться - для них прибудовано окремий вхід. Тільки представникам юридичних осіб, що прямують по справам у 323 кабінет (канцелярія). Та й то після запису на вході - працює система контролю з турнікетами.

Після перегляду таких коротких презентацій в стилі радянської пропаганди відвідувачі мають затямити, що все й не так погано. 

Навіть кіно показують?

Від перегляду всієї експозиції очі розбігаються, все дійсно чудово:

Нижче відео з якого ви можете оцінити "весь масштаб"  PR-кампанії за бюджетні (?) кошти:

Але як це буває, безкоштовно отримавши естетичну насолоду від побаченого, неодмінно знайдеться хтось або щось, що зведе на нівець всю красу від побаченого.

Такою людиною виявився ось цей чоловік з інтелігентним поглядом та зламаною рукою:

Таке враження, що він на виході очікував представника громадської організації та одразу звинуватив його в тому, що той без дозволу фотографує PR-експозицію. Людина представилась заступником керівника апарату, чи то Гнущаком, чи то Глущаком Миколою. Згадки на офіційному сайті райдержадміністрації про цю людину відсутні. Але це не завадило йому звинувачувати члена громадської організації у бездозвольній фотозйомці.

Це наводить на 3 висновки:

1. За мешканцями стежать

2. Територія райдержадміністрації не є публічною. 

3. Як казав Президент України В.Ф. Янукович: "Остальное додумайте сами..."

P.S. Гостьова парковка не працювала. В'їзд перекривали пластикові будівельні огороджувальні блоки. Все для мешканців?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Дарница,Дарниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.