Мій партійний "босс" - УДАРо - зрадник та ТУШКА!

01 травня 2013, 12:35
Власник сторінки
Голова партії УДАР у м. Бровари, Кандидат в МЭРЫ Броваров
0
813
Мій партійний  босс  - УДАРо - зрадник та ТУШКА!

Дізнатися про таке вкрай важко для душі. ПАВЛО РІЗАВНЕНКО - НОВА ТУШКА для ПР

Ударівець планує вийти з фракції

Народний депутат від партії УДАР Павло Різаненко планує вийти із фракції, якщо керівництво партії не припинить «грошовий тиск» та образи на його адресу. Про це повідомила прес-служба народного депутата Павла Різаненка з посиланням на прес-службу партії.

За словами Павла Різаненка, після того, як він переміг на виборах, як мажоритарний кандидат, він не бачить жодної причини платити гроші «боссам» партії, та ще і постійно виконувати якісь безглузді вказівки і вислуховувати образливі вислови в свій адрес такі як «овца». 

"В середу, на останній зустрічі з керівництвом мій терпець нарешті лопнув, я відмовився давати гроші «боссам» та заявив, що, якщо вони не припинять тиск на мене та моїх колег, я вийду із фракції та залишуся позафракційним депутатом у РАДІ. Окрім того я не збираюся більше мовчати про закулісні ігрища керівництва УДАРУ з ВЛАДОЮ. Я заявив керівництву, що не буду «овцою»  ",- наголошує нардеп. 

"Я не одноразово звертався до Кличка з проханням припинити ці брудні оборудки ",- зазначив Павло Різаненко. 

Павло Різаненко каже, що за час його перебування  у ВР, він зовсім не розуміє, нащо взагалі йти у Депутати ВР, якщо все вирішують п’ять чи десять людей, а інші як «ОВЦІ» дивляться на «Вовків»",- відзначив народний депутат. 



http://galinfo.com.ua/news/132626.html


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Бровари,Павло Різаненко,сімутін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.