Ну и денёк выдался...

06 червня 2013, 20:25
Власник сторінки
0
298
Ну и денёк выдался...

Вот парочка впечатлений из ФБ

Arsen Avakov: 
Распустить бы к еб»ням этот парламент!… И не из-за тушек и кнопкодавов – за подлую атмосферу провокации низменного царящую в зале! За стеклянные от страха, жадности, вседозволенности глаза. За размен душенок, что были когда-то душами - на денежные знаки.. Распустить бы, да, видать другого парламента уж может и не быть ..
Реплика от депутата ПРца : « - Вам объявлена война» - и не фотографируйте и... не кричите – пох@й – будем хоть один за пятерых голосовать - цацки закончились» - ..и в глазах - радость гончей, загнавшей дичь.. А еще утром выглядел интеллигентным человеком..
А держать позицию все равно будем. Хоть и качают и извне и изнутри. Трудно. Но нужно иметь стержень, убеждения, позицию и ДЕЛАТЬ то, что должен – по совести и перед людьми. Сейчас трудно, но так будет не всегда!

 

Игорь Швайка:

• Враження від сесійного дня. Постфактум.
1. Зранку депутати від КПР (комуністичної партії регіонів) не стали влазити в з'ясування жодних питань і позадкували. Розпочалася нарада в кабінеті у Рибака.

2. Нарада завершилася вмиканням "стану нерозуміння" керівників фракції КПР (їхнім сленгом це зветься "включіть дурака"). Суть нерозуміння полягала в тому, що Верховна Рада України відповідно до пункту 8 частини першої статті 85 Конституції України заслуховує щорічні та позачергові послання Президента України про внутрішнє і зовнішнє становище України. Щорічне послання Президента України Верховній Раді про внутрішнє і зовнішнє становище України за звичайних обставин проголошується до 31 березня поточного року.
ПИТАННЯ:
- За звичайних обставин Президент повинен вміти читати (бажано ще і писати). Які надзвичайні обставини спричинили затримку на два з половиною місяця?
- Чи можна зуслухати те, що не проголошується (очевидно, що це мусив би робити Президент), а роздано в друкованому вигляді на майже 6 сотен сторінок?

3. Рибак і Калєтнік сиділи в ложі для гостей разом із суддями.

ПИТАННЯ:
- як міг голосувати Голова Верховної Ради України,  якщо в ложі для гостей фізично немає місця для голосування?

4. Голова фракції КПР Єфремов заявляє, що вони усвідомлено голосували один за одного. Сьогодні риги навіть не приховували того факту. Звісно, що такі факти будуть оскаржені. Фото і відеодоказів вистачає.

ПИТАННЯ:
- Чи повинні бути покарані "бійці" і "бики" від КПР, які не голосували, а система чомусь видавала їхні результативні голоси "за".

5. Голова Регламентного комітету Макєєнко та голова лічильної комісії Олійник неприховано голосували за інших.

ПИТАННЯ:
- чи повинні ми порушити питання про їхнє відкликання з посад з огляду на грубе порушення Закону про Регламент?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.