Юридична допомога

05 липня 2013, 09:29
Власник сторінки
0
162

У Львові надається безкоштовна юридична консультація. Більш детально дізнатися Ви можете на сайті www.jurist.lviv.ua

Якщо у Вас виникла потреба і захисті Ваших особистих не майнових і майнових прав, то Вам обов’язково знадобиться допомога адвоката. Адвокат Квак Вадим Васильович - тривалий час займаюсь юридичною діяльністю, накопичений досвід та знання дозволяють мені швидко та правильно проводити професійну діяльність, оскільки мій професійний рівень дає змогу знайти відповіді для вирішення різних питань у різни галузях права - цивільній, адмінісраивній, господарській.

Порівняно зі звичайним юристом, адвокат володіє значно більшим обсягом прав, а також можливостями доступу до необхідних доказів у різних категоріях справ. Права та обов’язки адвоката закріплені в Законі України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність", а право на захист прав та законних інтересів кваліфікованим спеціалістом закріплено в чинній Конституції України, а також великою кількістю міжнародних норм.

Використовуючи надані законом, особливі процесуальні повноваження, а також індивідуальний правовий статус, адвокат володіє широким колом повноважень. Поєднуючи їх з набутим досвідом і професійними знаннями, захисник більш вдало може захистити особисті права та законні інетереси клієнта.

Високий професійний рівень та кваліфікований рівень послуг, які надаються, обумовлені використанням ефективних знань набутих у престижному навчальному закладі, а накопичений професійний досвід, дозволяє заверджувати правильні і ефективні рішення.

З-поміж обов’язків адвоката мабуть найважливішим є обов’язок не розголошення отриманих від клієнта відомостей, або адвокатська таємниця. Вона убезпечує клієнта від можливих порушень його особистих прав щодо захисту інформації.

Адвокат - це ефекивний помічник, який може швидко зорієнтуватися у ситуації, за результаи оцінювання прийняти найбільш обгруноване рішення, вибрає необхідні методи захисту, сформувати правову позицію, зібрати і подати необхідні докази, заяви, звернення тощо.

Свою адвокатську діяльність я здійснюю не лише у Львові, а і у Львівській області та Західних областях України.

Прийшовши за допомогою до Квак Вадима Васильовича, Ви зможете отримати, розгорнуту консультацію на основі ґрунтовного аналізу вашої проблеми. Проаналізувавши ваші вимоги, я здійнсню дієвий і висококвалівікований зихист Ваших особистих майнових і не майнових прав у судах будь-якої інстанції, правоохоронних органах, Службі БезпекиУкраїни, прокуратурі та інших державних органах на усіх стадіях провадження.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.