Оновлено антикорупційний сервіс Міндоходів «Пульс»

12 липня 2013, 09:51
Власник сторінки
0
154
Оновлено антикорупційний сервіс Міндоходів  «Пульс»

Антикорупційний сервіс Міндоходів «Пульс» допомагає бізнесу у вирішенні нагальних питань


Завдяки оновленому сервісу «Пульс» клієнти столичних органів Міндоходів, в тому числі і суб’єкти зовнішньо-економічної діяльності, вирішують суперечливі питання та проблеми, які виникають у веденні бізнесу та під час спілкування із службовими особами відомства. 

За словами керівника столичного управління Міндоходів Ірини Носачової: – «Мета роботи сервісу - переконати платників податків в тому, що виявлення своєї громадської активності є ефективним механізмом співпраці для подолання проблем, які виникають у податковій та митній сфері».

У червні 2013 року на гарячу лінію «Пульс» надійшло 63 звернення від столичних платників з податкових питань та 14 з митних. Найактуальнішими темами стали проблемні питання  щодо подання податкової звітності – майже 56% та недоліки у роботі територіальних органів Міндоходів – 24 %. Половину всіх звернень з митних питань, які надійшли на гарячу лінію у другому кварталі 2013 року, стосувалися затримки митного оформлення пов’язаного з необхідністю визначення митної вартості.

Загалом, з початку року територіальними органами Міндоходів у м.Києві та Київською міжрегіональної митницею опрацьовано понад пів тисячі  інформаційних звернень представників бізнесу. «Дев’яносто дев’ять відсотків звернень розглянуто протягом доби, і тільки один відсоток звернень потребував додаткового розгляду. Всі питання вирішено по суті згідно чинного законодавства про що повідомлено заявників» – наголосила начальника ГУ Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова.

Нагадуємо, номер цілодобової телефонної лінії «Пульс» для клієнтів податкової і митниці: (044) 284-00-07 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.