Термін подання звіту про використання РРО

16 липня 2013, 07:26
Власник сторінки
0
140
Термін подання звіту про використання РРО

Кінцевий термін подання звітності про використання РРО за червень 2013 року - 15 липня

ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до  норм Податкового кодексу України платник податку, який використовує реєстратор розрахункових операцій подає щомісяця не пізніше 15 числа наступного періоду звіт про використання РРО та книгу обліку розрахункових операцій (форма №3ВР-1).

Суб`єкти господарювання, які подають до органів Міністерства доходів і зборів по дротових або бездротових каналах зв’язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, Звіт про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій за формою  №ЗВР-1 можуть не подавати.

Останнім днем подання звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книгу обліку розрахункових операцій (форма №3ВР-1) за червень 2013 року є  15 липня 2013 року

Увага! З 1 липня 2013 року за неподання електронної касової звітності настає відповідальність, згідно законодавства. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.