Столичне підприємство забуло про податок на доходи фізичних осіб

16 липня 2013, 07:29
Власник сторінки
0
142
Столичне підприємство забуло про податок на доходи фізичних осіб

Київська фірма виплативши заборгованість по зарплаті 172 працівникам, забула про податок на доходи фізичних осіб

Нещодавно, співробітниками ГУ Міндоходів у м. Києві у ході проведення планової виїзної перевірки одного з товариств, що є виробником олії та тваринних жирів, було виявлено заниження суми податкових зобов’язань перед бюджетом.

Під час опрацювання фінансово-господарської документації з’ясовано, що між товариством «А» і «Б» було укладено договір про переуступання боргу перед найманими працівниками ТОВ «А» у зв’язку з тим, що проти нього порушено провадження у справі про банкрутство.

У свою чергу ТОВ «Б», уклавши з кожним із 172 працівників ТОВ «А» окремий договір про виплату боргу заробітної плати, оперативно виплатило такі борги ще наприкінці 2011 року, але, нажаль, податкове законодавство в частині оподаткування доходів фізичних осіб було проігнороване.

Згідно акту проведеної перевірки фахівцями  ГУ Міндоходів у м. Києві підприємству «Б» донараховано грошове зобов’язання за основним платежем в сумі 33 тисяч гривень та штрафних санкцій в сумі 9 тисяч гривень, які підприємство сплатило до бюджету.       

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.