Власенко провів інструктаж Семерака і "вчить жити" Яценюка

19 липня 2013, 08:52
Власник сторінки
0
171

«Батьківщина» остаточно їде з глузду. Сергій Власенко, посилаючись на проведену нараду з Юлією Тимошенко, пішов, як то кажуть, «в рознос»

«Батьківщина» остаточно їде з глузду. Сергій Власенко, посилаючись на проведену нараду з Юлією Тимошенко, пішов, як то кажуть, «в рознос». Насамперед креативні вказівки долетіли до головного борця за ідеї «Батьківщини» на американському плацдармі – Остапа Семерака.

Власенко видав йому наступну вказівку. «На фоні шпигунського скандалу між Сполученими Штатами та Євросоюзом необхідно підняти питання захисту Юлії Тимошенко». Логіка та здоровий глузд явно не підключались паном Власенком при формуванні такої стратегічної ініціативи.
Ну а «контрольним пострілом» у голову Остапа стало те, що він повинен провести тотальну ревізію американського лобістського блоку та виключити з нього усіх, хто хоч якось може бути пов'язаний з Банковою.
Від таких параноїдальних та безглуздих вказівок Остапу Михайловичу аж стало зле. Йому явно платять менше ніж, необхідно платити за реалізацію таких маразматичних ідей.
Наступним під «роздачу слонів» потрапив Арсеній Петрович. Йому, знову ж таки, за словами Тимошенко, випала роль опозиційного «цербера». За першої ж вказівки він має зібрати усіх білосердечних на позачергову сесію для вирішення питання «столичних виборів».
Бідний Сєня хоч і намагався пояснити Власенку, що усі народні обранці пороз’їжджалися по курортах, та все марно. Власенко йому натякнув, що без тотальної покірності примхам Юлії Володимирівни йому ніяк не заслужити її повагу.
От і ходять тепер ці бідолахи, тримаються за голови та думають як задовольнити «велику опозиційну маму».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.