У Києві підприємець «наторгував» тирсою на 165 тисяч грв. несплачених податків

22 липня 2013, 09:02
Власник сторінки
0
76
У Києві підприємець «наторгував» тирсою на 165 тисяч грв. несплачених податків

Бізнесмен приховав 2 мільйони гривень реальних доходів

Бізнесмен приховав 2 мільйони гривень реальних доходів

 

            Перевірка податкової звітності одного зі столичних підприємців виявила грубе порушення податкового законодавства. З’ясувалось, що фізична особа–підприємець, який займався оптовою торгівлею брикетами з деревини та лускою соняшника, намагався приховати свої реальні доходи шляхом невірного визначення бази оподаткування. В результаті махінацій сума єдиного податку була відчутно зменшена, адже бізнесмен навмисно забув про отримані додаткові 2 мільйони гривень доходу.       

Співробітники столичного управління Міндоходів встановили, що вказаний підприємець, перебуваючи на третій групі спрощеної системи оподаткування, протягом 2012 року отримав виручку від реалізації продукції, яка перевищила дозволений для вказаної групи обсяг  (п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України передбачає обмеження обсягу  доходу який не має перевищувати 3 мільйони гривень).

         За результатами перевірки  «горе-підприємця» позбавлено свідоцтва платника єдиного податку та донараховано до сплати в бюджет понад 165 тисяч гривень податків та штрафів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.