Понад 49 млн. тонн вантажів оформлено митницею Міндоходів

22 липня 2013, 09:04
Власник сторінки
0
100
Понад 49 млн. тонн вантажів оформлено митницею Міндоходів

Понад 49 млн. тонн експортно-імпортних вантажів оформлено в першому півріччі Київською міжрегіональною митницею Міндоходів

Протягом першого півріччя 2013 року столичними митниками Міндоходів було оформлено понад 49 мільйонів тонн вантажів, з яких загальні показники імпорту склали 10,1 мільйона тонн, експорту – 1,3 мільйони тонн та 37,9 мільйонів тонн транзиту.

Найбільша кількість оформленого в столиці товару імпортувалась з країн СНД, ЄС, Азії та США.  До цих же країн Київською міжрегіональною митницею Міндоходів оформлено  переважну більшість й експортних вантажів.

Товарна структура імпорту та експорту в столичному регіоні залишається практично незмінною – споживчі та сировинні товари, засоби виробництва та вироби для промисловості тощо.

Зовнішньоторгівельні операції з товарами здійснювали 7,7 тисяч суб‘єктів або 70 % від загалу підприємств, які перебувають на обліку в Київській міжрегіональній митниці Міндоходів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.