Більшість киян задоволені якістю роботи ЦОПП

23 липня 2013, 07:45
Власник сторінки
0
39
Більшість киян задоволені якістю роботи ЦОПП

Столичне управління Міндоходів підвело підсумки анкетування за півріччя

Фахівці Головного управління Міндоходів у м. Києві систематично досліджують думку платників податків щодо роботи столичних Центрів обслуговування платників податків, аби якість послуг була на належному рівні.  

Так, у першому півріччі 2013 року в опитуванні взяли участь понад 3,5 тисячі респондентів, 91% з яких відчули позитивні зміни якості обслуговування, а більш ніж 67% опитаних позитивно оцінили роботу залів обслуговування платників податків, видачі довідок та дозвільних документів, прийому звітності та вхідної кореспонденції.

За допомогою анкетування платники податків можуть висловити думку про якість наданих адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг центрами обслуговування платників податків. Жодне із зауважень не залишається поза увагою фахівців Міндоходів, тому тенденція до подальшого зростання якості роботи ЦОПП зберігається.

Нагадаємо, поряд з традиційним паперовим анкетуванням, у лютому місяці поточного року у столичних Центрах обслуговування платників податків було запроваджено електронне опитування, яке повністю автоматизоване, складається з невеликої кількості запитань (5 питань) та займає декілька секунд.

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.