Ю.Ларін перетворює «УНІАН» на «зливний бачок» С.Власенка

27 липня 2013, 12:38
Власник сторінки
0
248

Власенко "прикормив" власного журналіста Юрія Ларіна, який, щоправда, офіційно працює у столичному інформаційному агентстві «УНІАН»

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко продовжує використовувати опозиційний бюджет у власних цілях, абсолютно ігноруючи приховане невдоволення одно партійців, які уже давно зрозуміли подвійно, а то й потрійну, сутність колеги.
Окрім молодої коханки, Власенко тепер утримує ще й власного журналіста, який, щоправда, офіційно працює у столичному інформаційному агентстві «УНІАН». Юрій Ларін, певно, не дуже задоволений своєю ставкою у агентстві та залюбки погодився використовувати ресурси агентства для публікації «джинси» від Власенка.

Здебільшого, статті стосуються політичних та бізнесових ворогів пана Власенка.  Ларін же з філігранною точністю підбирає хитромудрі вислови аби «акуратно, але сильно» мочити замовлених екс-депутатом політиків. Як подейкують в партійному середовищі, за таку роботу Ларін отримує надбавку до зарплати від адвоката Юлі у розмірі 3-5 тисяч доларів.
До речі, якщо трішки «погуглити», можна знайти інформацію про те, як цей таки Ларін вимагав звільнити з агентства усіх причетних до цензури та «джинси» керівників та журналістів. Либонь, коротка у пана Ларіна пам'ять та заіржавіла совість, оскільки Власенкові гроші йому стали дорожчими за чесне ім’я та репутацію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.