6 серпня «Свобода» залишить бюджетників без зарплат

04 серпня 2013, 12:21
Власник сторінки
0
198

Схема у «Свободи» проста – сьогодні блокуємо бюджетні питання, а коли виникнуть проблеми, - будемо горланити про погану організацію роботи, недостачу коштів і невиплати зарплат

Серпень – місяць відпусток, однак для тих, хто уже встиг відпочити на Мальдівах і Сейшелах, в Марокко та Домінікані, тобто для дорогих серцю кожного українця депутатів серпень – пора підготовки до парламентської осені.
Доволі специфічним варіантом початку роботи для відпочивших депутатів «Свободи» може стати наступний понеділок, 6 серпня. Саме в цей день «свободівці» з Київського міського осередку партії, за підтримки своїх нардепів, прагнуть будь-що заблокувати роботу сесії Київміськради.

Такі дії у них підкріплені власним переконанням, що столична міськрада є нелегітимною, будь-які рішення, прийняті нею, будуть незаконними. Додатковим фактором блокування роботи Київради є ряд питань, що плануються до розгляду на засіданні і стосуються створення у столиці комунального підприємства, що контролюватиме діяльність підприємців-власників МАФів.
Висновок однозначний – треба блокувати як роботу засідання міськради у понеділок, так і будь-які прояви її діяльності в осяжній перспективі. При цьому «свободівцям» абсолютно наплювати на те, що під час засідання 6 серпня депутати Київради мають намір розглянути ряд важливих питань щодо фінансування окремих напрямків бюджетної сфери у Києві. У випадку ж блокування роботи ради і неприйняття відповідних рішень бюджетники просто не отримають коштів, а це у переддень навчального року і повернення у столицю значної частини її мешканців з відпусток.
Схема у «Свободи» проста – сьогодні блокуємо бюджетні питання, а коли виникнуть проблеми, - будемо горланити про погану організацію роботи,  недостачу коштів і невиплати зарплат.
Така вже зручна позиція – не обов’язково щось робити самим, можна просто не дати це зробити іншим, щоб потім з трибун і майданів поливати брудом усіх і вся.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.