ВО «Свобода» на «віджаті» кошти масово перекупляє ЗМІ

14 серпня 2013, 16:14
Власник сторінки
0
183

Нова стратегія керівництва «Свободи» спрямована на повноцінне придбання нових мас-медіа напередодні президентських виборів

Зрозуміла річ, що 21 сторіччя – ера інформаційних технологій. Саме тому усі без винятку політичні сили, представлені в українському політикумі, головний акцент роблять на застосуванні мас-медіа у кампанії 2015 року. Уже зараз керівництво як «Батьківщини», так і «УДАРу» із «Свободою» роблять акцент на пошуку регіональних медіа, які можна використати у власній виборчій кампанії.

Нова стратегія, яка напередодні була розроблена й запроваджена керівництвом «Свободи», спрямована не на контрактні підходи у співпраці із ЗМІ, а на повноцінне придбання окремих телерадіокомпаній, видань, газет та часописів. Володіючи непоганими «фінансовими заощадженнями», які масово «вибиваються» з регіональних місцевих осередків партії, було прийнято рішення про їх «раціональне» використання у медіа-ресурсах.
За настановою керівництва, партійні аналітики «Свободи» будуть визначати економічну та політичну доцільність придбання окремих ЗМІ з огляду на перспективи збільшення електоральних рейтингів у конкретних регіонах. Беззаперечним залишається те, що придбані ЗМІ будуть використані не для доведення власної політичної позиції і спроможності, а виключно для «чорного піару» проти політичних конкурентів, оскільки ідеологічна і політична позиція «Свободи» далі Збруча не досягає і не сприймається.
Вкотре виборцю запропонують гарну картинку про українофіла Тягнибока з «товариством» і усіх інших – українофобів, які сплять і бачать Україну «під кимось», не важливо, в принципі, під ким. А казка про патріотичних та чесних «свободівців», які в першу чергу думають за народ, залишиться тією ж казкою, яку чомусь останнім ніяк не вдається перетворити на реальність.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.