Фонд ім. Фрідріха Еберта ініціює в Україні революцію

18 серпня 2013, 17:42
Власник сторінки
0
202

Україна продовжує приваблювати закордонних інвесторів революцій...

Численні іноземні міжнародні фонди, інститути, відділення, які діють в Україні, вже давно стали частиною вітчизняного політичного процесу, його активними гравцями та фінансистами. Міжнародні фонди, декларованою метою діяльності яких в Україні є сприяння процесам демократизації та розвитку громадянського суспільства, в порушенні базових принципів демократії та прозорості, грубо ігнорують законодавство України втручаючись у внутрішні справи незалежної держави.

Та це що! Псевдогромадські іноземні структури навіть намагаються ініціювати революційні зміни в Україні! До таких організацій відноситься і німецький Фонд ім. Фрідріха Еберта, представництво якого тривалий час діє в Україні проводячи антиукраїнську діяльність.
Так, директор німецького представництва Фонду в Україні Урсула Кох-Лаугвітц останнім часом тісно контактує з народним депутатом України від фракції «Батьківщина» Михайлом Хмілем з приводу збору інформації щодо стану справ в державі та виділення опозиції коштів на приведення до влади лояльних до керівництва Німеччини політиків, які будуть покірливо виконувати усі настанови своїх «хазяїв». Чи не є це інспірування революції в Україні?
Особа ж М.Хміля обрана не даремно. Не важко знайти інформацію в Інтернеті про те, що даний політик з 2000 по 2002 роки навчався в Українському вільному університеті у м.Мюнхені, який має неофіційний статус навчального закладу спецслужб Німеччини та проходив численні стажування в німецьких компаніях.
Але не знають іноземці, що репутація М.Хмеля в Україні дещо заплямована. Численні звинувачення в хабарництві під час керівництва Львівським обласним центром зайнятості на протязі 2005-2012 років, невиконання своїх депутатських обіцянок, ігнорування виборців та багато іншого. Лише той факт, що депутат й досі не відкрив громадську приймальню у м.Винники, де за нього голосували та не провів жодної зустрічі з виборцями, говорить про нього не з кращої сторони. Можливо пізніше «кине» і іноземців, зібравши з них побільше грошей на втілення рожевих задумів владних кіл Німеччини. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Мюнхен,Німеччина,ВО Батьківщина,громадськість,спецслужби,неурядові організації,Хміль,Фонд ім. Фрідріха Еберта,Кох-Лаугвітц,виборчий процес,Український вільний університет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.