"Батьківщина" не дає ображати у пресі "своїх" авторитетів?

19 серпня 2013, 17:32
Власник сторінки
0
249

Директор «бютівської» газети «Вечірні Вісті» Наталія Негмадзян за гроші «відбілює» кримінального авторитета

Розрекламована керманичами опозиції принциповість та непідкупність на ділі виявляється лише  бутафорією. Майже кожного дня ми стикаємося з ганебними фактами, які свідчать, що в опозиційному середовищі не все так гладко і чисто.

Сталося так із директором головного рупору ВО «Батьківщина» - газети «Вечірні Вісті» Наталією Негмадзян, яка взялася «відбілювати» діяльність депутата Київради Олександра Ліщенка, який ще відомий за своїм кримінальним прізвиськом – «Ліча Троєщинський». Троєщинський авторитет у Київраді входив до злочинного угрупування «Прища» та контролював рекет і побори з базарників. Подейкують, що він причетний до вбивства «Прища», оскільки після зайняв його місце.
Нагадаймо, що «Ліча», спільно з колишнім генералом МВС та сьогоднішнім депутатом Верховної Ради України від «Батьківщини» Віталією Яремою, має серйозний бізнес в столиці – це близько 56 тис. МАФів, з яких щомісячно отримується до 20 млн. доларів США! До того ж «Ліча» виявився причетним до незаконного захоплення київських ринків – «Лук’янівський» та «Шлях».
Але не хоче Ліщенко, аби його так звана «бізнесова» діяльність стала надбанням громадськості. От і домовився депутат Київради з Наталією Негмадзян аби в пресі не поширювалася інформація стосовно його причетності до перерозподілу сфер впливу на т.зв. «ринку» столичних МАФів. Негмадзян же за кругленьку суму погодилася допомогти кримінальнику та вже проводить з цього приводу переговори з керівниками та власниками популярних Інтернет-видань.
І можна лише здогадуватися, для чого Олександру Ліщенку «відбілена» біографія. Може кримінальник вже готується до Верховної Ради.
А чому саме керманич рупору «Батьківщини» «відбілює» цього «поважного дядю»? Невже стане в нагоді збіднілій партії? Хоча, ні! Всі персонажі з «лихих 90-х» зараз в «УДАРі». Такий собі сучасний тренд…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: УДАР,Київ,Ярема,ВО «Батьківщина»,Негмадзян,Вечірні Вісті,Ліча Троєщинський,Ліщенко,захоплення ринків,«Лук’янівський»,«Шлях»,20 млн. доларів США,щомісячно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.